Рубрики НовиниКрипто

Засновник Ethereum Гевін Вуд про крах криптовалют: Зверніть увагу на активи

Опубликовал
Максим Григор'єв

Співзасновник Ethereum Гевін Вуд на Всесвітньому економічному форумі в Давосі заявив Reuters, що криптоінвесторам варто більше приділяти інформації, що саме підтримує їхні активи після краху ринку. Падіння основних криптовалют обвалило ринок більш ніж на $800 мільярдів.

«Я сподіваюся, що люди звертають більше уваги на те, що стоїть за назвою валюти, коли вони залучені до спільноти, екосистеми чи економіки», — пояснив Вуд агентству Reuters.

На щорічних зборах економічних та політичних лідерів цього року були також помічені криптовалютні та блокчейн-компанії, які, наперекір краху за кілька тижнів до заходу, брали активну участь у форумі.

Вуд вперше був присутній на цьому заході, де він обговорив нове партнерство свого блокчейн-проєкту Polkadot та проєкту американського мільярдера Френка МакКорта Liberty.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

Блокчейни – це загальнодоступні реєстри, в яких зберігаються записи транзакцій у комп’ютерних мережах, і, як і криптовалюти, вони значною мірою не регулюються.

«В інтернеті немає реальної концепції законності, тому що законність – це те, що визначають суверенні держави», – сказав Вуд в інтерв’ю.

За словами Вуда, нове партнерство спрямоване на децентралізацію контролю над мережею та надання користувачам більшого контролю над своїми даними.

Гевін Вуд, 42-річний вчений-комп’ютерник, який вигадав термін Web3 і заснував Web3 Foundation, яка підтримує реорганізацію мережі від великих компаній, таких як Alphabet, до звичайних користувачів.

Disqus Comments Loading...