Новини Крипто 25.05.2022 о 17:52 comment views icon

Засновник Ethereum Гевін Вуд про крах криптовалют: Зверніть увагу на активи

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Співзасновник Ethereum Гевін Вуд на Всесвітньому економічному форумі в Давосі заявив Reuters, що криптоінвесторам варто більше приділяти інформації, що саме підтримує їхні активи після краху ринку. Падіння основних криптовалют обвалило ринок більш ніж на $800 мільярдів.

«Я сподіваюся, що люди звертають більше уваги на те, що стоїть за назвою валюти, коли вони залучені до спільноти, екосистеми чи економіки», — пояснив Вуд агентству Reuters.

На щорічних зборах економічних та політичних лідерів цього року були також помічені криптовалютні та блокчейн-компанії, які, наперекір краху за кілька тижнів до заходу, брали активну участь у форумі.

Вуд вперше був присутній на цьому заході, де він обговорив нове партнерство свого блокчейн-проєкту Polkadot та проєкту американського мільярдера Френка МакКорта Liberty.

Блокчейни – це загальнодоступні реєстри, в яких зберігаються записи транзакцій у комп’ютерних мережах, і, як і криптовалюти, вони значною мірою не регулюються.

«В інтернеті немає реальної концепції законності, тому що законність – це те, що визначають суверенні держави», – сказав Вуд в інтерв’ю.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

За словами Вуда, нове партнерство спрямоване на децентралізацію контролю над мережею та надання користувачам більшого контролю над своїми даними.

Гевін Вуд, 42-річний вчений-комп’ютерник, який вигадав термін Web3 і заснував Web3 Foundation, яка підтримує реорганізацію мережі від великих компаній, таких як Alphabet, до звичайних користувачів.

Віталік Бутерін: Ethereum перейде на механізм Proof of Stake у серпні, але у разі виникнення ризиків можливе відстрочення до жовтня


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: