Збій у Приватбанк / monobank — проблеми зі зняттям готівки в банкоматах, а також з оплатою в терміналах та переказами

Опубликовал
Володимир Скрипін

По обіді 29 квітня в соцмережах почали з’являтися повідомлення про проблеми у роботі українських банків — співзасновник monobank Олег Гороховський підтвердив, що наразі дійсно спостерігаються проблеми зі зняттям готівки в банкоматах, а також з оплатою в терміналах та p2p-переказами на ПриватБанк.

Оновлено [17:27]: В ПриватБанку перепросили клієнтів за незручності та повідомили, що фахівці зі збоями впоралися і система ПриватБанку знову працює в штатному режимі. Деталей щодо причин, в банку не повідомили.

Водночас Гороховський висловив припущення, що проблема, ймовірно, на стороні ПриватБанку. У Приватбанку ж кажуть, що технічної проблеми з боку банку немає — ймовірно, це збій на стороні платіжних систем. За словами прессекретаря банку Олега Серги, термінали інших банків також працюють з перебоями. Про це також повідомляють українські користувачі у соцмережах.

“Нам відомо про проблему з оплатою банківськими картками, лише частина транзакції охоплені цієї проблемою. Фахівці ПриватБанку працюють над вирішенням проблеми. Перепрошуємо за незручності”.

Пресслужба ПриватБанку

З чим саме пов’язаний збій, у чому полягають проблеми та коли вони будуть усунені,  поки невідомо.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Ми будемо відстежувати ситуацію та оновимо новину, як тільки з’явиться нова інформація.

Disqus Comments Loading...