Новини Україна 29.04.2023 о 14:29 comment views icon

Збій у Приватбанк / monobank — проблеми зі зняттям готівки в банкоматах, а також з оплатою в терміналах та переказами

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

По обіді 29 квітня в соцмережах почали з’являтися повідомлення про проблеми у роботі українських банків — співзасновник monobank Олег Гороховський підтвердив, що наразі дійсно спостерігаються проблеми зі зняттям готівки в банкоматах, а також з оплатою в терміналах та p2p-переказами на ПриватБанк.

Оновлено [17:27]: В ПриватБанку перепросили клієнтів за незручності та повідомили, що фахівці зі збоями впоралися і система ПриватБанку знову працює в штатному режимі. Деталей щодо причин, в банку не повідомили.

Водночас Гороховський висловив припущення, що проблема, ймовірно, на стороні ПриватБанку. У Приватбанку ж кажуть, що технічної проблеми з боку банку немає — ймовірно, це збій на стороні платіжних систем. За словами прессекретаря банку Олега Серги, термінали інших банків також працюють з перебоями. Про це також повідомляють українські користувачі у соцмережах.

“Нам відомо про проблему з оплатою банківськими картками, лише частина транзакції охоплені цієї проблемою. Фахівці ПриватБанку працюють над вирішенням проблеми. Перепрошуємо за незручності”.

Пресслужба ПриватБанку

З чим саме пов’язаний збій, у чому полягають проблеми та коли вони будуть усунені,  поки невідомо.

Ми будемо відстежувати ситуацію та оновимо новину, як тільки з’явиться нова інформація.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: