Збій в API Bing зламав функції пошуку Copilot, ChatGPT і DuckDuckGo

Опубликовал
Катерина Даньшина

Наразі пошукові можливості ChatGPT, Copilot, DuckDuckGo та інших платформ частково не доступні через збій у роботі Microsoft, що, ймовірно, пов’язаний з програмним інтерфейсом Bing.

Сайти та служби повністю недоступні, або відповідають періодично. Повідомлення про збої почали надходити з 11:00 за Києвом.

Такі пошукові системи, як DuckDuckGo та Ecosia, які покладаються на API Bing, не можуть завантажувати результати пошуку, тоді як Microsoft Copilot довго завантажується та видає повідомлення про помилку підключення.

Онлайн-курс "People Management" від Laba.
Пройдіть шлях від формування відповідальної команди до написання кар'єрної карти для кожного співробітника разом з топменеджеркою з 11-річним досвідом у провідних IT-компаніях.
Детальніше про курс

ChatGPT, який надає передплатникам Plus доступ до вебпошуку, так само видавав повідомлення про помилку, коли користувачі намагалися виконати пошуковий запит.

В Microsoft повідомили, що «працюють над виявленням причини проблеми». Тим часом платформа працездатності служб компанії наразі не зафіксувала жодних збоїв у роботі.

В OpenAI також підтвердили проблеми з функціями пошуку на платформі, і наразі досліджують збій.

Disqus Comments Loading...