Зовнішня відеокарта OneXGPU з GPU AMD Radeon RX 7600M XT має слот для SSD і швидкість з’єднання 63 Гбіт/с

Опубликовал
Андрей Русанов

One-Netbook представила зовнішню відеокарту OneXGPU. Цей компактний пристрій оснащений графічним процесором AMD Radeon RX 7600M XT з пам’яттю 8 ГБ. Зовнішня відеокарта здатна покращити продуктивність портативних ігрових систем та ноутбуків. Підтримка OCulink забезпечує у підвищення швидкості зв’язку з комп’ютером у 1,5 раза.

Компанія підтвердила наявність порту підключення OCulink, сумісного з USB4. Це гарантує, що OneXGPU зможе під’єднуватися через звичайний USB4 або OCulink. Стандарт дає пропускну здатність 63 Гбіт/с порівняно з підключеннями Thunderbolt 4 через USB4 зі швидкістю 40 Гбіт/с.

Цікавою особливістю OneXGPU є вбудований порт M.2 SSD, що працює за стандартом PCIe 2.0. Хоча це не надто швидко, але все ж пристрій дозволяє додати вільне місце для встановлення ігор.

Курс Frontend розробки від Mate academy.
Front-end розробник одна з найзатребуваніших професій на IT ринку. У Mate academy ми навчимо вас розробляти візуально привабливі та зручні інтерфейси. Після курсу ви зможете створювати вебсайти і застосунки, що вразять і користувачів, і роботодавців.
Дізнатися більше про курс

Відеокарта має кілька портів для підключення дисплеїв: два роз’єми HDMI та два DisplayPort. Крім того, тут є чотири роз’єми USB Type-A та один Type-C, конкретні версії роз’ємів не вказані.

OneXGPU щойно анонсована, вона має сторінку на Indiegogo, однак зовнішня відеокарта ще не доступна для замовлення. OneNetbook відома на ринку, тому непокоїтися щодо виходу пристрою не варто.

Джерело: VideoCardz

Disqus Comments Loading...