В Copilot для Microsoft 365 додали українську мову

Опубликовал
Ігор Шелудченко

Корпорація Microsoft оголосила про підтримку української мови у Copilot для Microsoft 365. Українська мова входить до числа 16 мов, які додано до сервісу.

Copilot для Microsoft 365 поєднує в собі потужність великих мовних моделей (LLM) з бізнес-даними та програмами Microsoft 365, щоб розкрити творчий потенціал, збільшити продуктивність і підвищити рівень навичок.

Copilot інтегрується в Microsoft 365 двома способами.

  • Він вбудований в програми для роботи Word, PowerPoint, Outlook, Teams Excel тощо.
  • А також інтегрується між додатками, працюючи з усіма даними компанії, які знаходяться у хмарі. Ну й з контентом користувача: документами, календарем, чатами, зустрічами, контактами.

«Я радий повідомити, що українська мова тепер підтримується в Copilot для Microsoft 365. Це значний крок у наданні доступу до передових технологічних інновацій для україномовних користувачів. Впровадження інноваційних інструментів українською мовою не тільки визнає унікальність культури та потреб України, але й забезпечує участь та користь від технологічних досягнень, які формують наш світ. Майбутнє виглядає багатообіцяючим, і воно говорить нашою мовою!», – коментує Леонід Полупан, директор Microsoft в Україні та країнах Балтії.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Програми Microsoft 365 локалізуються мовою користувача на основі налаштувань додатків. Щоб використовувати українську мову, користувачі можуть встановити бажану мову в різних програмах (Microsoft Teams, Word, PowerPoint або Excel, Microsoft365.com, Bing.com).

Корпорація презентувала Copilot для Microsoft 365 більше року тому.

Copilot для Microsoft 365 доступний для бізнес-клієнтів Microsoft 365 E3, E5, Business Standard, Business Premium, Office 365 E3 та E5. Корпорація Microsoft планує зробити Copilot для Microsoft 365 доступним для компаній будь-якого типу та розміру. Клієнти, які мають Microsoft 365 F3 і F1 (для працівників, які працюють на першій лінії), Office 365 E1, Business Basic тощо, зможуть придбати Copilot для Microsoft 365 найближчими тижнями.

Disqus Comments Loading...