Флагманський планшет від Blackview: батарея 22 000 мАг, 8-ядерний процесор і ціна $240,99

Опубликовал
Партнерский материал

Blackview випустив Active 8 Pro – перший флагманський захищений планшет з мегаакумулятором ємністю 22 000 мА·год, чипсетом Helio G99, оперативною пам’яттю до 16 ГБ і чотирма динаміками. Бренд презентує новинку 10 липня та робить на неї знижку.

У партнерському матеріалі із Blackview розповідаємо в деталях, чим ще привабливий новий планшет.

Партнерський матеріал?

Особливості флагманського планшета

  • Міцність

Active 8 Pro оснащений екраном Corning Gorilla Glass 5, який може витримати падіння з висоти до одного метра. Крім того, Active 8 Pro отримав сертифікат MIL-STD-810H – це низка стандартних параметрів для лабораторних випробувань військового стандарту США. Планшет також має ступінь захисту від води та пилу IP68 та IP69K.

Подивитися, всі характеристики та переваги планшета Blackview Active 8 Pro, можна за посиланням

 

  • Велика батарея

Active 8 Pro має масивну твердотільну батарею ємністю 22 000 мА·год зі швидкою зарядкою 33 Вт. Active 8 Pro потрібно всього 285 хвилин заряджання, щоб досягти 1440 годин у режимі очікування. Завдяки використанню твердотільних акумуляторів Active 8 Pro важить лише 976 г, що приблизно на 30% легше, ніж інші планшети з аналогічною ємністю акумулятора. При цьому акумулятор забезпечує нормальну роботу в діапазоні робочих температур від –40°C до +60°C.

  • Восьмиядерний процесор

Active 8 Pro оснащений восьмиядерним процесором MediaTek Helio G99, виконаним за шестинанометровою технологією, з тактовою частотою до 2,2 ГГц. Планшет також має до 16 ГБ ОЗП, 256 ГБ ПЗП і підтримує розширення карт TF до 1 ТБ. Active 8 Pro забезпечує ефективну продуктивність: будь то багатозадачність, потокове відео чи просте зберігання фільмів, музики, фотографій та відео користувачів.

Вибрати колір та замовии планшет Blackview Active 8 Pro, можна на сайті

 

  • Дисплей, динаміки і стилус

У флагманського планшета великий 10,36-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2,4K. Він має сертифікат TÜV SÜD для технології Low Blue Light, яка знижує випромінювання синього світла і захищає очі.

Якщо під’єднати планшет до Bluetooth-клавіатури та миші, Active 8 Pro може працювати як потужний ПК із сенсорним екраном. А за допомогою стилуса, який входить у комплект, можна точно редагувати документ і робити анотації. Крім того, Active 8 Pro оснащений чотирма динаміками Smart-PA BOX: два високочастотні динаміки Harman/Kardon і два низькочастотні динаміки Harman/Kardon. Планшет також отримав технологію Harman AudioEFX®, яка значно поліпшує якість звуку завдяки алгоритмам.

  • Камери

Active 8 Pro оснащений 48-мегапіксельною задньою камерою Samsung® і 16-мегапіксельною фронтальною камерою з підтримкою розпізнавання облич. Планшет також працює з технологією на базі AI – Google Lens.

Завдяки передовому алгоритму Blackview ArcSoft® 4.0 першого покоління Active 8 Pro дає чіткіше зображення, коли користувач, наприклад, бере участь у відеоконференції або навчається на онлайн-курсах.

Крім того, Active 8 Pro має кілька вбудованих режимів камери: нічний ArcSoft® Super Night Mode, портретний ArcSoft®, ArcSoft® HDR, підводний, панорамний ArcSoft® 360°, режим Pro, монорежим і відео 2K.

Замовити новий планшет Blackview Active 8 Pro можна на сайті

 

  • Вищий рівень конфіденційності

Цю перевагу оцінять бізнес і корпоративні користувачі, які потребують шифрування даних і безпеки високого рівня. Active 8 Pro працює з операційною системою DokeOS_P 3.0 на базі Android 13, яка містить DAC і SE-Linux.

  • Ціна

Прем’єра Blackview Active 8 Pro відбудеться 10 липня, рання ціна на гаджет – $240,99. Перші 200 замовлень отримають додаткову знижку у розмірі $11, тобто планшет для цих покупців коштуватиме $229,99. Замовлення з 201-го по 400-е отримають безплатну клавіатуру Bluetooth.

Партнерський матеріал?

Купити новий планшет Blackview зі знижкою

 

Disqus Comments Loading...