MSI подарує монітор з роздільною здатністю 4К одному з покупців відеокарти RTX 4080 SUPRIM X. Кількість карт, які беруть участь в акції, обмежена, тому варто поквапитися. 

У партнерському матеріалі з MSI розповідаємо про умови акції. 

Партнерський матеріал?

Що відомо 

Компанія MSI ініціювала акцію для тих, хто хоче відчути переваги ігор з якісним зображенням у 4К. Вендор розіграє свій революційний монітор UHD IPS із частотою оновлення 144 Гц – Optix MPG321UR-QD. 

MSI подарує одному з покупців монітор з роздільною здатністю 4К: хто може взяти участь в акції

Щоб взяти участь у розіграші 4К монітора, необхідно:

  • із 17 березня до 7 квітня 2023 року купити відеокарту RTX 4080 SUPRIM X в одному з обраних магазинів;
  • зареєструвати покупку на uapromo.msi.com

Магазинами – партнерами акції є Artline, Brain, Compx, Elmir, ITbox, KTC та Telemart. Кількість акційних відеокарт обмежена – 50 одиниць.

Розіграш UHD-монітора Optix MPG321UR-QD проведуть 10 квітня, о 15:00, у прямому ефірі на YouTube-каналі MSI Ukraine серед усіх, хто успішно зареєструвався в акції. 

З повними умовами промо можна ознайомитися участь в акції

Придбати відеокарту RTX 4080 SUPRIM X можна в одному з обраних магазинів:

MSI подарує одному з покупців монітор з роздільною здатністю 4К: хто може взяти участь в акції MSI подарує одному з покупців монітор з роздільною здатністю 4К: хто може взяти участь в акції MSI подарує одному з покупців монітор з роздільною здатністю 4К: хто може взяти участь в акції MSI подарує одному з покупців монітор з роздільною здатністю 4К: хто може взяти участь в акції MSI подарує одному з покупців монітор з роздільною здатністю 4К: хто може взяти участь в акції MSI подарує одному з покупців монітор з роздільною здатністю 4К: хто може взяти участь в акції MSI подарує одному з покупців монітор з роздільною здатністю 4К: хто може взяти участь в акції
Партнерський матеріал?

Вибрати магазин для купівлі 

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.
Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: