Рубрики Статті

Найцікавіші нові серіали лютого 2023 року

Опубликовал
Денис Федорук

У плані новинок лютий не можна назвати видатним. Але дещо цікаве стримінгові сервіси та різні телеканали готові запропонувати своєму глядачеві. Плануються до виходу не лише нові серіали, а й варті уваги продовження. Багато з них обіцяють стати фінальними сезонами. У цій статті пропонуємо ознайомитися зі списком найцікавішого серіального контенту, що боротиметься за увагу глядачів в останньому місяці зими.

Нові серіали

«Ковчег» / The Ark

Жанр: наукова фантастика, драма, детектив
Дата прем’єри: 1 лютого
Де подивитися: Syfy

Дія відбуватиметься у XXII столітті, коли людство заради власного виживання розгорне космічні місії, спрямовані на колонізацію далеких планет. Під час першої космічної подорожі на кораблі, який отримав символічну назву «Ковчег 1», станеться страшна катастрофа.

Онлайн-курс "Створення особистого бренду" від Skvot.
Прокачайте особистий бренд для підсилення власного бізнесу, підвищення продажів та впізнаваність на ринку.
Дізнатись більше про програму курсу і досвід лектора

Через неї загинуть люди, а сам корабель зазнає сильних ушкоджень. Коли політ за планом ще має тривати понад рік, герої серіалу розуміють, що ресурсів на цей час їм не вистачить.

«Ноллі» / Nolly

Жанр: біографічна драма
Дата прем’єри: 2 лютого
Де подивитися: ITVX

В центрі оповіді знаходиться британська телевізійна зірка Ноель Гордон, роль якої виконала Гелена Бонем Картер. Протягом багатьох років, з 1964 по 1981, Гордон була основною акторкою британської мильної опери «Перехрестя». Та одного разу вона отримала звістку про звільнення, що стало для акторки великою несподіванкою.

«Фріридж» / Freeridge

Жанр: драма, мелодрама, детектив, комедія
Дата прем’єри: 2 лютого
Де подивитися: Netflix

Головними героями нового шоу від Netflix стають четверо друзів, котрі змушені протистояти прокляттю, причиною якого стала стара дивна коробка. На додаток до цього молодим людям доведеться зіштовхнутися з низкою інших, не менш складних випробувань.

«Ще не померла» / Not Dead Yet

Жанр: комедія
Дата прем’єри: 8 лютого
Де подивитися: ABC

Сюжет цього комедійного серіалу засновано на романі Confessions of a Forty Something F*** Up 2020 року британської авторки Олександри Поттер. Молода жінка Нелл Серрано намагається повернутися в нормальний ритм життя після багатьох потрясінь, що спіткали її.

Героїня, котра щойно пережила важкий розрив, повинна привести до ладу особисте життя і кар’єру, яку вона змушена була покинути 10 років тому.

«Смішне дівчисько» / Funny Woman

Жанр: комедія
Дата прем’єри: 9 лютого
Де подивитися: Sky Max

А це вже адаптація однойменної книжки британського письменника Ніка Горнбі, опублікованої у 2015 році. У невеличкому приморському містечку Блекпул 60-х років місцева переможниця конкурсу краси Барбара Паркер мріє про успішну кар’єру телезірки.

Вона відправляється до Лондону в надії досягти своєї мети. Там героїні доведеться зіткнутися з непростими випробуваннями. Головну роль в цій ситуаційній комедії виконала Джемма Артертон.

«Мій тато – мисливець за прибульцями» / My Dad the Bounty Hunter

Жанр: мультфільм, фантастика, пригоди
Дата прем’єри: 9 лютого
Де подивитися: Netflix

Сюжет мультсеріалу зосереджується на міжгалактичному мисливці за прибульцями. Життя героя йде шкереберть після того, як двоє його дітей випадково опиняються на зорельоті. Вони дізнаються про роботу свого батька прямісінько під час виконання чергової місії.

«Привіт, майбутнє!» / Hello Tomorrow!

Жанр: ретрофутуристичне драмеді
Дата прем’єри: 17 лютого
Де подивитися: Apple TV+

Цей ретрофутуристичний серіал познайомить глядачів з комівояжером Джеком Біллінгсом, роль якого виконав Біллі Крудап. Разом зі своїми колегами він намагатиметься запевнити клієнтів, що час майбутнього вже настав. І полягає це у тому, що саме зараз їм варто придбати житло не деінде, а на самому Місяці!

«Консультант» / The Consultant

Жанр: чорна комедія
Дата прем’єри: 24 лютого
Де подивитися: Amazon Prime Video

Серіальна адаптація однойменного роману американського письменника Бентлі Літтла, виданого у 2015 році. За сюжетом ігрова компанія CompWare переживає далеко не найкращі часи.

Щоб оптимізувати роботу компанії, керівництво наймає бізнес-консультанта Регуса Патоффа (Крістоф Вальц). Але згодом роботодавці дивного містера Патоффа з жахом помічають, що той зумів отримати безмежну владу і вже ледь не сам керує компанією.

Продовження серіалів

«Флеш» / The Flash

Жанр: супергеройський екшн
Дата прем’єри: 8 лютого
Де подивитися: The CW
Сезон: 9

Коли Баррі Аллену було 11 років, його матір вбили прямо на очах хлопця. У цьому страшному злочині звинуватили батька Баррі, хоча тот і був невинним. Коли герой дорослішає, він стає судмедекспертом Централ-Сіті та намагається знайти справжнього вбивцю матері.

Одного разу в Аллена вдаряє блискавка, після чого він отримує надлюдську швидкість. Дев’ятий сезон про супергероя Флеша буде останнім.

«Ти» / You

Жанр: психологічний трилер, драма
Дата прем’єри: 9 лютого
Де подивитися: Netflix
Сезон: 4

Центральною фігурою у сюжеті, заснованому на однойменному романі Кароліни Кепнес, виступає менеджер нью-йоркської книгарні Джо Голдберг. Якось він зустрічає письменницю-початківця Ґвіневру Бек і захоплюється дівчиною.

Джо починає слідкувати за нею у соціальних мережах, але поступово його захоплення перетворюється на одержимість. З кожним новим сезоном герой відчуватиме нову закоханість, що призводитиме до трагічних наслідків.

«Зоряний шлях: Пікар» / Star Trek: Picard

Жанр: наукова фантастика, драма
Дата прем’єри: 16 лютого
Де подивитися: Paramount+, Amazon Prime Video
Сезон: 3

Після того, як планета Ромул була зруйнована, розчарований адмірал Зоряного флоту Жан-Люк Пікар йде зі служби. Але згодом обставини змушують легендарного героя повернутися до космічних пригод та вирушити у нову подорож. Третій сезон обіцяє бути останнім і, як попередники, теж складатиметься з 10 епізодів.

«Карнівал Роу» / Carnival Row

Жанр: детективне фентезі
Дата прем’єри: 17 лютого
Де подивитися: Amazon Prime Video
Сезон: 2

Події серіалу відбуваються у всесвіті, де живуть міфічні істоти. Вони змушені були покинути свій дім через кровопролитну війну та розташуватися у місті, де їм ніхто не радий. Ситуація ускладнюється низкою таємничих убивств.

Інспектор поліції Райкрофт Філострат та його кохана, фея Віньєт Стоунмосс, приступають до розслідування цих злочинів. Другий сезон буде фінальним і матиме на 2 епізоди більше, ніж перший.

«Чорний список» / The Blacklist

Жанр: кримінальна драма, психологічний трилер, детектив
Дата прем’єри: 26 лютого
Де подивитися: NBC
Сезон: 10

Реймонд Реддінгтон вважався одним з найбільш розшукуваних злочинців у світі, аж допоки він сам зненацька не з’явився на порозі ФБР і не запропонував співпрацю. Реддінгтон розповідає про «Чорний список» найнебезпечніших злочинців та свою готовність допомогти у їх розшуку. Але працювати він погоджується тільки разом з недосвідченим новачком Елізабет Кін. Це буде вже ювілейний, десятий сезон відомого серіалу.

***

Також звертаємо увагу на такі продовження серіалів:

«Мільйон дрібниць» / A Million Little Things (АВС, 8 лютого, 5 сезон) — Події розгортаються у Бостоні. Компанія, що складається з 8 друзів, переживає складні часи, коли один з них закінчує життя самогубством. Ця неочікувана трагедія змушує кожного героя переосмислити власне ставлення до навколишнього світу і свого місця у ньому. П’ятий сезон стане фінальним.

«Wu-Tang: Американська сага» / Wu-Tang: An American Saga (Hulu, 15 лютого, 3 сезон) — Нью-Йорк, 90-ті роки. Молодий темношкірий хлопець Боббі Діггз, котрий живе у гетто, займається торгівлею наркотиками. Але своє рятування він бачить у реп-музиці. Щоб йти за мрією, парубок мусить протистояти власному брату Дівайну, що не бачить інших шляхів існування, окрім заробітку на продажі наркотиків. Боббі вдається зібрати команду однодумців та об’єднати їх у культову групу Wu-Tang Clan.

«Приватний детектив Магнум» / Magnum P.I. (NBC, Peacock, 19 лютого, 5 сезон) — Рімейк однойменного популярного телесеріалу 80-х з Томом Селлеком у головній ролі. Колишній морський піхотинець Томас Магнум повертається додому з Афганістану. Він планує стати приватним детективом, а у розслідуваннях застосовувати свої військові навички.

«Снігопад» / Snowfall (FX, 22 лютого, 6 сезон) — На початку 80-х років на вулицях міст США з’явилися доступні наркотики й буквально спровокували кокаїно-крекову епідемію. Головними дійовими особами цієї історії стали торговець наркотиками Франклін Сент, мексиканський лучадор Густаво Сапата, оперативник ЦРУ Тедді Макдональд, а також дочка кримінального авторитета Люсія Вільянуева.

«Зовнішні мілини» / Outer Banks (Netflix, 23 лютого, 3 сезон) — Події відбуваються на острові, де проживають дві групи людей — так звані акули та живці. Перші являються заможними жителями острова, а другі — не дуже. Одного разу підліток на ім’я Джон Бі та його друзі знаходять мапу і вирушають на пошуки скарбів.

Disqus Comments Loading...