За останні пів року багато хто чув про зарядні станції. Дехто вже придбав і користується маленькими моделями, щоб підживити ноутбук і смартфони, інші купили бензинові генератори для своїх приватних будинків і малого бізнесу. На українському ринку є моделі станцій, які без проблем потягнуть не тільки всі прилади у квартирі, але й стануть надійними помічниками у приватних будинках, невеличких магазинах, кав’ярнях тощо.

У цьому партнерському огляді з компанією Zendure ми розглянемо відразу дві моделі: SuperBase Pro 1500 та SuperBase V6400. Першу меншу станцію взяв для огляду до своєї невеличкої двокімнатної квартири наш заступник головного редактора Павло. Інша, більша, поїхала до приватного будинку нашого автора Дмитра. Вони користувалися ними деякий час, тестували в різних умовах і з різними приладами, а тепер готові ділитися враженнями від використання. Матеріал поділений на дві частини з однаковою структурою. Кожна з них розповідає про SuperBase Pro 1500 та SuperBase V6400 відповідно. Далі йде фінальний висновок.

Партнер проєкту?
Огляд Zendure SuperBase Pro 1500 та V6400: потужні зарядні станції для квартири, приватного будинку та бізнесу

Чому саме Zendure?

Zendure займається технологіями екологічно чистої енергії з 2013 року. Сьогодні представництва компанії розташовані в найпотужніших технологічних центрах світу таких як Кремнієва Долина в Каліфорнії, район Великої Затоки в Китаї та Японії.

Торік виробник зібрав близько 5,4 млн доларів США на краудфандинговій платформі Kickstarter зі своєю новою розробкою SuperBase V. Саме ця модульна портативна система живлення стала лауреатом премії на найбільшій у світі виставці споживчої електроніки CES 2023, що нещодавно відбулася у Лас-Вегасі, де отримала нагороду Innovation Award за технологію напівтвердих акумуляторів.

Технічні характеристики Zendure SuperBase Pro 1500

Огляд Zendure SuperBase Pro 1500 та V6400: потужні зарядні станції для квартири, приватного будинку та бізнесу

Ємність 1440Wh (30Ah/48V)
Тип батареї LiFePO4
Циклів перезаряджання 6000+
Сумарна вихідна потужність 2000W
Час заряджання з 0% до 80% за 40 хвилин
Захист від перегрівання
від перевантаження
від низької температури
від високої температури
Підтримка Wi-Fi
Функція ДБЖ є
Управління через застосунок є
LCD-дисплей є
Ручка для перенесення є
Телескопічна ручка та колеса є
Розміри 440 х 340 х 260 мм
Вага 18,8 кг

Виходи:

  • 4 розетки змінного струму, загальна потужність: 2 кВт (220–240V)
  • 1 автомобільна розетка: 13,6 В/10 А макс.
  • 3 DC5521: 13,6 В/10 А макс.
  • 2 USB-C: 5–20 В, 100 Вт макс.
  • 2 USB-C: 5–12 В, 20 Вт макс.
  • автомобільна зарядка: підтримує 12/24 В

Входи:

  • розетка АС 1800W
  • ХТ60 для сонячної панелі 12–60 Vmp 10А DC, 600W max
  • прикурювач 12V/10A, 120W

Паковання та комплектація Zendure SuperBase Pro 1500

Zendure SuperBase Pro 1500 постачають у великому гарному боксі з безліччю м’якого ущільнювача. Всередині знаходиться сама зарядна станція і стильний зручний твердий чохол з набором різних кабелів та адаптерів, а саме:

  • кабель для заряджання від джерела змінного струму;
  • кабель для заряджання від сонячних панелей MC4-XT60;
  • кабель для заряджання від сонячних панелей MC4 на джерело змінного струму;
  • адаптер USB-A до USB-C;
  • посібник користувача.

Дизайн та ергономіка

Зарядна станція Zendure SuperBase Pro 1500 отримала сучасний футуристично-мінімалістичний дизайн. Здалека вона нагадує дорожню сумку чи великий переносний бумбокс на колесах. Модель легко вписується в будь-який сучасний інтер’єр квартири, будинку чи кав’ярні.

Основна частина корпуса станції зроблена з товстого матового пластику. На передній панелі він трохи тонший і глянсовий.

Зверху станції маємо надійну ручку для зручного перенесення моделі, а також складану ручку, як у валізах. Це дозволяє переміщати станцію з місця на місце з мінімальними зусиллями. Знизу бачимо пару пластикових коліс.

На лівому боці розмістили отвори для системи вентиляції, чотири розетки змінного струму (220–240V) та одну автомобільну розетку.

Огляд Zendure SuperBase Pro 1500 та V6400: потужні зарядні станції для квартири, приватного будинку та бізнесу

На правому торці також є отвори системи вентиляції та набір входів під зручною кришкою.

На передній панелі є великий світлодіодний дисплей, набір портів, а також чотири кнопки: вмикання/вимикання, АС (вмикання/вимикання розеток змінного струму), активація/скидання Wi-Fi-налаштувань, DC (вмикання/вимикання роз’ємів постійного струму).

Огляд Zendure SuperBase Pro 1500 та V6400: потужні зарядні станції для квартири, приватного будинку та бізнесу

Zendure SuperBase Pro 1500 важить 18,8 кг без урахування коробки. Попри цю немалу цифру станцію легко пересувати квартирою за допомогою згаданих вище коліс і висувної ручки. Також її можна взяти в одну руку і швидко перенести без зайвих рухів.

Дізнатись більше про мобільну зарядну станцію Zendure SuperBase Pro 1500

Особливості Zendure SuperBase Pro 1500

Зарядна станція Zendure SuperBase Pro 1500 має ємність 1440 Вт·год і 2 кВт сумарної потужності. Тут заявлена технологія GridFlow, що дозволяє заряджатися станції від мережі змінного струму на максимальній потужності 1,8 кВт. Це найвищий показник у цьому класі зарядних станцій.

За таких умов ця велика модель заряджається всього за 40 хвилин. На правому боці станції є зручна кнопка зміни потужності заряджання, тому нею можна керувати в залежності від ситуації та потреб.

Огляд Zendure SuperBase Pro 1500 та V6400: потужні зарядні станції для квартири, приватного будинку та бізнесу

Модель оснастили функцією джерела безперебійного живлення (ДБЖ). Тому станція автоматично перемикається на власну батарею протягом 13 мс після вимкнення електроенергії. Завдяки цьому її без проблем можна під’єднувати до ПК та інших приладів, які вам потрібні на постійному забезпеченні.

SuperBase Pro 1500 отримала батарею LiFePO4. Ця версія має 6 тис. циклів перезаряджання, а значить, гарантує безпроблемну експлуатацію до 16 років. За допомогою спеціального роз’єму та комплектного кабелю MС4 to XT60 до станції можна підключати сонячну панель.

Огляд Zendure SuperBase Pro 1500 та V6400: потужні зарядні станції для квартири, приватного будинку та бізнесу

У цьому випадку станція заряджатиметься три години при потужності 600 Вт через ХТ60-порт, а також годину при потужності 1,8 кВт через AC-порт.

Програмне забезпечення

Zendure SuperBase Pro 1500 та інші зарядні станції виробника працюють з фірмовим застосунком Zendure (Android та iOS).

Програма швидко під’єднується до станції – натискаємо кнопку на передній панелі, на екрані починає миготіти значок Wi-Fi, заходимо в застосунок і робимо вказані там кроки. Через декілька хвилин станція і програма з’єднані.

Огляд Zendure SuperBase Pro 1500 та V6400: потужні зарядні станції для квартири, приватного будинку та бізнесу

Застосунок Zendure має сучасний дизайн і забезпечує зручне керування станцією. Є анімовані значки, детальний план станції, її входів, виходів та інших деталей. Тут усе контролюється буквально з однієї сторінки.

Переглянути характеристики та купити Zendure SuperBase Pro 1500

Сценарії використання Zendure SuperBase Pro 1500

Завдяки ємності 1440 Вт·год і сумарній потужності 2 кВт Zendure SuperBase Pro 1500 можна використовувати для живлення квартири чи маленького приватного будинку за допомогою кабелю «тато-тато». У моєму випадку, я такого не робив, бо це не рекомендовано правилами безпеки, але, якщо є нагальна потреба, це можна зробити. Зверніть увагу, що при підключенні кабелю «тато-тато» є ризик зіпсувати станцію та викликати пожежу.

Тому, перед тим як це робити, треба вимкнути постачання світла у квартиру в електрощитку і тільки потім під’єднувати цей кабель. 90% звернень до сервісних центрів трапляються саме через випадки, коли користувачі забувають відімкнути станцію від розетки і вмикають світло у щитку. Будьте дуже уважними!

Я використовував зарядну станцію як основний елемент живлення буквально усіх побутових та інших приладів у квартирі, поки не було світла. Із цією моделлю в мене працювало все: від торшера (10 Вт) у вітальні до електричної духовки (1,8 кВт) на кухні. Я живив нею холодильник уночі (пік – 1 кВт, стандартна робота – 160 Вт), вмикав пральну машину (пік – 800 Вт, стандартна робота – 500 Вт), кавоварку (1,5 кВт), бойлер (пік – 800 Вт, стандартна робота – 80 Вт), тостер (500 Вт) і мікрохвильову пічку (600 і 800 Вт). Звичайно, Zendure SuperBase Pro 1500 живила моє робоче місце: ноутбук (45–150 Вт), монітор (20 Вт), колонки (5 Вт), а також давала пограти на PlayStation 5 (200–250 Вт).

Це все робилося не одночасно, а в різний час, тому зважуйте на сумарну потужність моделі у 2 кВт і плануйте, що можна вмикати разом, а що не варто.

Зверніть увагу, що станція може тримати пікову потужність у 3 кВт протягом п’яти секунд завдяки технології AmpUp.

Моя дружина зранку без проблем користувалася феном (500–1800 Вт) і вирівнювачем для волосся (500 Вт), а також вмикала міксер (500 Вт) і LED-лампу для сушіння гель-лаку (48 Вт).

Шум

Zendure SuperBase Pro 1500 оснащена системою активного охолодження, вентилятори котрої знаходяться по боках моделі. Чим потужніший прилад вмикається у станцію, тим гучніше вона працює.

Але навіть цей шум і близько не такий голосний, як у випадку з «тихим» інверторним генератором. А якщо вмикати щось незначне, наприклад, лампу, роутер, телефон тощо, то станція взагалі не запускає систему охолодження.

Якщо ви сидите в іншому приміщенні, то станцію навіть не чутно, а якщо і чутно, то дуже-дуже тихо. Огляд Zendure SuperBase Pro 1500 та V6400: потужні зарядні станції для квартири, приватного будинку та бізнесу

Я заміряв гучність Zendure SuperBase Pro 1500 через застосунок на смартфоні на відстані півтора метра при використанні фену. Він бере 1,8 кВт на максимальній потужності, а значить, система охолодження станції вмикається на повну. Як бачите, показники шуму на дуже прийнятному рівні, точно не будуть нервувати не тільки сусідів, але й вас і родину.

Дізнатись більше про мобільну зарядну станцію Zendure SuperBase Pro 1500


Технічні характеристики Zendure SuperBase V6400

Огляд Zendure SuperBase Pro 1500 та V6400: потужні зарядні станції для квартири, приватного будинку та бізнесу

Zendure SuperBase V6400 належить до зарядних станцій класу «повний фарш». Модель справді нафарширована всіма можливими інтерфейсами та надпотужною батареєю.

Технічні характеристики Zendure SuperBase V6400
Ємність, Вт·год 6438
Тип батареї Semi-Solid State
Циклів перезаряджання 3000+
Вихідна потужність, Вт 3800
Підтримка Wi-Fi
Функція ДБЖ є
Управління через застосунок є
LCD-дисплей є
Ручка для перенесення є
Телескопічна ручка та колеса є
Розміри 730 х 346 х 442 мм
Вага 59 кг
Захист від перегрівання
від перевантаження
від низької температури
від високої температури

Порти

Zendure SuperBase V6400 оснастили великою кількістю портів постійного і змінного струму.

Виходи:

  • 4 розетки AC 230V/60Hz (3800W max)
  • 2 розетки Zen AC 240V/60Hz (3800W max)
  • 2 роз’єми DC5521 12.6V/3A
  • прикурювач 12.6V/10A (126W)
  • Anderson 12.6V/30A (378W)
  • 2 USB-C 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (100W max на порт, 200W сумарно)
  • 2 USB-C 5V/2.4A, 9V/2.22A, 12V/1.67A (20W max сумарно)
  • 2 USB-A 5V/2.4А (12W max сумарно)

Входи:

  • розетка АС 120V/60Hz (1800W) або 240V/60Hz (2900W)
  • ХТ90 для сонячної панелі 12V-150VDC/25A (3000W)
  • прикурювач XT90 12/24V, 10A
  • EV порт ZenT2
  • Ethernet RJ-45 (для IoT-індикатора)

Заряджати станцію можна від мережі, сонячних батарей і автомобіля одночасно. Таким чином максимальна потужність заряджання складе 5150 Вт.

На задній панелі розміщений класичний вхід 220 В. Станція може поповнювати запас енергії у швидкому та повільному режимі, який налаштовується в застосунку. Поруч розмістився ZenT2-порт, роз’єм для додаткової батареї та автомобільної зарядки.

Передня частина всіяна роз’ємами: чотири класичні розетки 220 В і 2 Zen AC, чотири порти USB Type-C і 2 USB Type-A. Трохи правіше є ще одна секція з портами постійного струму 12 В та Ethernet.

Детальніше про зарядну станцію Zendure SuperBase V6400

Паковання та комплектація

Zendure SuperBase V6400 надійно запакована в коробку з великою кількістю ущільнювача.

Таке паковання точно не дозволить неохайним вантажникам пошкодити станцію.

Комплектація:

  • кабель для заряджання 220 В;
  • кабель для заряджання від автомобіля;
  • кабель для додаткових батарей із кріпленням;
  • флеш-накопичувач для прошивання;
  • набір запасних коліщаток;
  • кейс для кабелів;
  • тканинний чохол для станції;
  • інструкція користувача.

Дизайн та ергономіка

Зарядна станція виконана в мінімалістичному дизайні. Зі своїм нейтральним стилем Zendure SuperBase V6400 вписується в будь-який інтер’єр. Усе виглядає строго та максимально просто. На передній панелі вихідні роз’єми, ззаду вхідні. З обох боків решітка з вентиляторами.

Значна маса (59 кг) не заважає легко пересувати станцію, адже вона має коліщатка спереду і ззаду. Конструкція передбачає висувну ручку для зручного перевезення.

Колеса добре їдуть будь-якою поверхнею в домі.

Коліщатка моторизовані – станцією можна керувати зі смартфона та рухати приміщенням без фізичних зусиль. Детальніше розповімо про це в розділі «Програмне забезпечення».

Дізнатись більше про мобільну зарядну станцію Zendure SuperBase V6400

Особливості Zendure SuperBase V6400

Модель V6400 працює з чистою синусоїдою на виході та підходить для будь-яких цілей у домашньому чи комерційному використанні. Ця зарядна станція є універсальним рішенням і має низку особливостей:

  • Режим джерела безперебійного живлення. V6400 можна використовувати як ДБЖ для комп’ютера та іншої техніки. Час перемикання складає лише 13 мс.
  • Живлення всього будинку. Станцію можна підключати до домашньої мережі кабелем «тато-тато». Перед цим обов’язково вимкнути вхідний автомат на щитку.
  • Надійні акумулятори, що витримують понад 3 тис. циклів заряд/розряд. Термін служби елементів живлення – до 10 років.
  • Підтримка додаткових батарей Satellite Battery ємністю до 64 кВт·год.
  • Технологія ZenCharge для швидкісного заряджання (до 3,6 кВт) від зарядної станції для електромобілів.
  • Технологія GridFlow 2.0 заряджає станцію від домашньої мережі. Максимальна потужність – 2,9 кВт.
  • Підтримка сонячних панелей з потужністю заряджання до 3 кВт.
  • Програма Zendure APP для віддаленого моніторингу та керування станцією.
  • LCD-дисплей з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Регульоване підсвічування LED-панелей.
  • Моторизовані коліщатка й телескопічна ручка для легкого перевезення.

Zendure SuperBase V6400 зробили на основі напівтвердотільних батарей NMC. Це новий вид літієвих батарей, який використовують у зарядних станціях великої ємності й електричних автомобілях. Вони мають чималий робочий ресурс – понад 3 тис. циклів і витримують 10 років активної експлуатації.

Аналогом новинці можуть бути літій-залізо-фосфатні акумулятори. Їх справді зараз вибирають більшість покупців, але є один важливий нюанс, який стосується безпеки. На відміну від Semi-Solid State, LiFePo-4 батареї мають високі ризики займання при фізичних пошкодженнях. Коли мова йде про зарядні станції потужністю 3 кВт, питання безпеки і стабільної роботи стає на перше місце.

SuperBase V підтримує заряджання до 3 кВт за допомогою сонячної енергії. Цього вистачає для того, щоб зарядити основну батарею за 23 години. SuperBase V працює не лише з фірмовими сонячними панелями Zendure зарядна станція підтримує панелі різної потужності інших виробників. Підходять сонячні елементи з напругою від 12 В до 150 В.

Додаткові батареї Superbase V6400 дозволяють масштабувати ємність до дивовижних 64 кВт·год. Їх можна використовувати й для паралельного з’єднання двох станцій.

Для максимальної інтеграції в енергосистему домівки використовують Zendure Smart Home Panel. Ця універсальна док-станція забезпечує надійне та безперебійне живлення приватного будинку чи підприємства, а також підійде не лише для швидкого заряджання SuperBase V, а й для електричних автомобілів.

Огляд Zendure SuperBase Pro 1500 та V6400: потужні зарядні станції для квартири, приватного будинку та бізнесу

Програмне забезпечення

Усі зарядні станції Zendure підтримують віддалене керування з допомогою фірмового застосунку для смартфонів з OS Android та iOS. Під’єднання відбувається через Bluetooth або Wi-Fi.

Ця утиліта дозволяє переглядати детальну інформацію про Zendure SuperBase V6400, слідкувати за рівнем заряду, вмикати та вимикати станцію, регулювати підсвічування тощо.

Також цікавою є опція пересування станції на моторизованих коліщатках. Керувати пристроєм можна прямо з телефону, як машинкою на радіокеруванні. Це дуже зручно, враховуючи чималі габарити та вагу Zendure SuperBase V6400.

Переглянути характеристики та купити Zendure SuperBase V6400

Про батарею в SuperBase V6400

В станції використовується перша в сегменті напівтвердотіла батарея, яка має ряд переваг над LiFePO4 та Li-Ion акумуляторами, а саме:

  • має на 42% збільшену ємність при тому самому об’ємі та вазі батареї,
  • вогнестійка,
  • безпечніша, через те, що виробляє лише 20-30% тепла, у порівнянні зі звичайними батареями. І як наслідок — менш вогнезаймиста,
  • не містить токсичних матеріалів,
  • швидше заряджається.

Екосистема від Zendure

Екосистема від Zendure – перше в галузі комплексне рішення для накопичення, зберігання та використання електроенергії для живлення всього будинку.
Загальний принцип роботи:
В будинку встановлюється розумна Home Panel, яка виконує роль розподільчого щитка. До неї підключається станція та сонячні панелі, які генерують безплатну енергію. Управління відбувається за допомогою функціонального додатка на смартфоні.
До Home Panel можна підключати 2 SuperBase V6400 і вісім додаткових батарей (по 4 на кожну станцію), що збільшує загальну місткість до неймовірних 64 кВт-год, а потужність — до 7600 W. Все це дозволить отримати повну енергетичну незалежність!
Огляд Zendure SuperBase Pro 1500 та V6400: потужні зарядні станції для квартири, приватного будинку та бізнесу Огляд Zendure SuperBase Pro 1500 та V6400: потужні зарядні станції для квартири, приватного будинку та бізнесу

Порівняння з генератором

Зарядна станція Zendure SuperBase V6400 позиціює себе як альтернатива бензиновим генераторам середньої потужності. Ця модель підходить для приватного та комерційного використання.

Zendure SuperBase V6400 може працювати в режимі джерела безперебійного живлення. Станція автоматично відновить роботу приладів при відсутності енергії в основній мережі.

3,8 кВт вистачає для живлення приватного будинку, стоматологічного кабінету, кафе, магазину та багатьох інших установ. Як і генератор, Zendure SuperBase V6400 можна підключати до всієї мережі будинку/підприємства з допомогою кабелю «вилка-вилка». Проведемо кілька паралелей між генераторами й іншими альтернативами Zendure SuperBase V6400.

Вартість утримання

«Генератор значно дешевший», «вигідніший інвертор з гелевими акумуляторами» – такі поради можна почути від тих, хто не готовий викласти кілька тисяч доларів за потужну зарядну станцію. Але порахуймо вартість утримання в довготривалій перспективі – й усе стане на свої місця.

Вартість володіння генератором і зарядною станцією в умовах приватного будинку/магазину
Модель/Параметр Zendure SuperBase V6400 Якісний інверторний генератор 4–5 кВт
Ціна, грн 230 тис. 50 тис.
Витрата палива на 1 кВт·год, грамів 0 290
Ціна 1 кВт·год, грн 1,7 15,1
Витрачено енергії на день, кВт·год 15 15
Вартість 15 кВт·год за день, грн 25,5 226,2
Витрати на обслуговування за рік*, грн 0 10 тис.
Вартість володіння через три роки, грн 257 923 327 689

*Під обслуговуванням маються на увазі ремонтні роботи, а також заміна масла, масляного та повітряного фільтрів, заміна свічок, очищення та регулювання, профілактичні роботи тощо.

Zendure SuperBase V6400 швидко окупить себе в умовах регулярного використання, адже не потребує додаткових витрат. Ця модель у першу чергу буде цікавою як альтернатива генератора для приватних підприємців, які вимушені шукати автономні способи живлення.

Детальніше про зарядну станцію Zendure SuperBase V6400

Сценарії використання

У реальних умовах потужності 3,8 кВт достатньо для живлення цілого будинку, але все підряд вмикати не рекомендують. Zendure SuperBase V6400 достатньо для роботи в таких сценаріях:

Приватний будинок 2–2,5 кВт:

  • телевізор, акустика 100 Вт;
  • комп’ютер, монітор 200 Вт;
  • холодильник 200–300 Вт;
  • освітлення (12 х 12 Вт) 150 Вт;
  • заряджання павербанків, ноутбуків 200 Вт;
  • помпа газового котла 150 Вт;
  • електричний обігрівач 500 Вт.

По черзі додатково можна вмикати:

  • мікрохвильова піч 500–1000 Вт;
  • пилосмок 500–1000 Вт;
  • пральна машина 1 кВт;
  • бойлер 500–1000 Вт;

Запас більш як 1 кВт залишаємо для помпи:

  • помпа водяна 1 кВт.

Кафе/магазин 2–3 кВт:

  • холодильники та морозильні камери 1 кВт;
  • освітлення і вивіска (30 х 12 Вт) 360 Вт;
  • телевізор, акустика 150 Вт.

Для кафе:

  • посудомийна машина 1 кВт;
  • інше кухонне обладнання 500–1000 Вт.

Шум

Zendure SuperBase V6400 має систему активного охолодження. Усі потужні станції такого класу продукують шум, що цілком звичне явище. Інтенсивність обертання вентиляторів залежить від поточного навантаження. Пропонуємо порівняння рівня шуму зарядної станції Zendure SuperBase V6400 і японського генератора потужністю 5 кВт.

Генератор установлений на вулиці, і його роботу було чутно за кілька сотень метрів. Вимірювали інтенсивність шумів з допомогою мікрофону смартфона на відстані 1,5 метра. Генератор видає від 85 до 92 децибелів.

Зарядна станція значно тихіша. Середнє значення шуму – трохи понад 50 дБ на відстані 1,5 метра. Сидіти поруч зі станцією не дуже комфортно, але якщо залишити Zendure SuperBase V6400 в сусідній кімнаті, то потрібно добре прислухатись, щоб почути хоч якесь гудіння вентиляторів. За одними дверима інтенсивність падає до 38–41 дБ, що вже на рівні роботи ноутбука.

Зарядна станція Zendure SuperBase V6400 порівняно з генератором працює дуже тихо, не виділяє вихлопних газів і її можна зберігати всередині приватного будинку чи магазину.

Висновки

Zendure SuperBase Pro 1500 та SuperBase V6400 – продуктивні зарядні станції, які стануть універсальними, і головне, готовими рішеннями для квартири, приватного будинку та бізнесу. Актуальні під час регулярних вимкнень електрики, вони здатні замінити генератори невеликої потужності. При цьому ці моделі значно тихіші й безпечні для використання всередині приміщення.

Обидві зарядні станції стануть у пригоді не тільки зараз, під час обстрілів і частої відсутності енергопостачання, але й у мирний час. Ресурсу акумуляторів вистачить на 10 років безпроблемного користування, тому моделі ще дуже довго будуть корисними та незамінними у квартирі, будинку чи в кафе.

Потужності Zendure SuperBase Pro 1500 та SuperBase V6400 вистачає для живлення квартири і приватного будинку. Їх також можна використовувати в різних комерційних приміщеннях: кафе, ресторанах, магазинах, салон краси, стоматологічних кабінетах тощо.

SuperBase V6400 та SuperBase Pro 1500 – на сьогодні, найтехнологічніші у своєму класі зарядні станції, на які однозначно необхідно звернути увагу.

Партнер проєкту?
Огляд Zendure SuperBase Pro 1500 та V6400: потужні зарядні станції для квартири, приватного будинку та бізнесу

Вибрати зарядну станцію Zendure SuperBase Pro 1500

Вибрати зарядну станцію Zendure SuperBase V6400

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: