Статті Статті 04.09.2022 о 13:00 comment views icon

У що пограти у вересні. Ігрові релізи місяця

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg

Артем Лисайчук

Автор статей та оглядів

Вересень починає розганяти ігровий сезон, окрім великої кількості перевидань колишніх хітів, вийде також і кілька цікавих новинок. Якщо вам давно набридли ігри з беклогу і хочеться чогось насправді новенького, то зверніть увагу на наступні ігри.

Нові релізи вересня

LEGO Brawls

Дата виходу: 02 вересня

Платформи: PC, Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

LEGO Brawls це командний PvP-файтинг 4 на 4 з персонажами всесвіту Lego, зокрема з наборів: Classic Space, Pirates, Alien Conquest, Castle, Western, Ninjago, Hidden Side, Jurassic World, Vidiyo та Monkie Kid. Кастомізація у грі теж є і ніхто не забороняє створити власного унікального персонажа. Гра вже виходила в Apple Arcade у 2019 році.

Rocksmith+

Дата виходу: 06 вересня

Онлайн-курс "Тестування API" від robot_dreams.
Навчіться працювати з API на просунутому рівні та проводити навантажувальні тестування, щоб виявляти потенційні проблеми на ранніх етапах розробки.
Програма курсу і реєстрація

Платформи: PC

Серія Rocksmith більше схожа до навчального застосунку аніж до гри, але якщо ти достатньо мужній чи мужня, то все можна перетворити на гру. Після кількарічного тестування Rocksmith+ нарешті добирається до релізу з тисячами пісень у комплекті. Розповсюджується гра по підписці.

Steelrising

Дата виходу: 08 вересня

Платформи: PC, PS5, Xbox Series X/S

Онлайн-курс "Тестування API" від robot_dreams.
Навчіться працювати з API на просунутому рівні та проводити навантажувальні тестування, щоб виявляти потенційні проблеми на ранніх етапах розробки.
Програма курсу і реєстрація

Франція XVIII ст., всі знайомі події та персоналії, Людовик XVI, Лафаєт, Марія-Антуанетта, Французька революція. Але є один нюанс, повстання було придушене безжальними автоматонами. Та не всі механічні істоти воюють на боці короля, за одну з таких автоматонів, Егіду, ми буду намагатися поновити Революцію та успішно її здійснити.

NBA 2K23

Дата виходу: 09 вересня

Платформи: PC, Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Чергова серія щорічного серіалу про баскетболістів. Кілька режимів кар’єри, можливість зібрати команду з легенд NBA та побудувати власну династію спортсменів. Все це буде у новій NBA 2K23.

Splatoon 3

Дата виходу: 09 вересня

Платформи: Switch

Серія онлайнових шутерів від Nintendo. Від попередниці гра виділяється розширеним арсеналом, предметів та здібностей і звичайно новими локаціями. В першу чергу гра привертає увагу візуальним стилем, адже граємо ми за антропоморфних восьминогів та кальмарів, а основний ігроладний елемент — постріли різнокольоровим чорнилом, яке поступово заповнює всю арену і в калюжах яких можна швидко пересуватися.

Metal: Hellsinger

Дата виходу: 15 вересня

Платформи: PC, PS5, Xbox Series X/S

Doom-о подібний шутер на аренах проти породжень пекла під динамічну музику. І саме музика виділяє гру з поміж інших клонів Думслеєра. Знищувати нечисть потрібно в такт музиці, і не аби якій, а за авторства легенд жанру хеві-метал,  System of a Down, Trivium, Dark Tranquillity, Lamb of God, Arch Enemy. Участь у записі взяла навіть Тетяна Шмайлюк, вокалістка українського гурту Jinjer. Демо-версія гри вже доступна на всіх платформах, на яких виходить гра.

Soulstice

Дата виходу: 20 вересня

Платформи: PC, PS5, Xbox Series X/S

У світі в якому людству загрожує вимирання, лише «химери», воїни-гібриди, що народжуються зі злиття двох душ можуть врятувати людську цивілізацію. За таку химеру, в яку злилися дві сестри ми будемо грати.

Moonbreaker

Дата виходу: 29 вересня (ранній доступ)

Платформи: PC

Гру анонсували на нещодавньому Gamescom, це покрокова стратегія з мініатюрками, які можна, і навіть потрібно, власноруч розмальовувати. 

Brewmaster

Дата виходу: 29 вересня

Платформи: PC, Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Якщо ви мрієте варити пиво, але лінуєтеся розбиратися у всіх процесах броварства, то цей симулятор пивовара допоможе реалізувати давнішню мрію без особливих зусиль.

FIFA 23

Дата виходу: 30 вересня

Платформи: PC, Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Нова частина найпопулярнішого футбольного симулятора, більше додати нічого.

Перевидання та доповнення

JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R

Дата виходу: 02 вересня

Платформи: PC, Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S (раніше: PS3)

Оригінальна All Star Battle вийшла ще на PS3 у 2013 році. Свіже перевидання поліпшить графіку, а також укомплектується усіма DLC та пів десятком нових персонажів, загальна кількість яких зросте до 51, що майже вдвічі більше ніж було в оригінальному релізі.

Муда-муда-муда-муда-муда-муда-муда-муда-муда-муда-МУДА!

The Last of Us Part I

Дата виходу: 02 вересня

Платформи: PS5 (вже виходила на: оригінал — PS3, ремастер — PS4)

Можна довго сперечатися чим насправді є Part I, римейком чи хорошим ремастером, чи адекватний цінник у $70 за “стару” гру, але напевне можна сказати одне, виглядає The Last of Us Part I краще за більшість сучасних ігор. Чого ще бажати від технічного оновлення класики!?

Europa Universalis IV: Lions of the North

Дата виходу: 13 вересня

Платформи: PC

Доповнення з контентом для країн, які омиває Балтійське море, деякі нові місії навіть отримають систему вибору, що додасть реіграбельності та зробить гру цікавішою.

World of Warcraft Classic: Wrath of the Lich King 

Дата виходу: 26 вересня

Платформи: PC

Один з найкращих аддонів повертається на офіційні сервери World of Warcraft. Пре-патч вже вийшов 30 серпня, поспішайте, до повернення Короля-Лича лишився менш як місяць.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: