Цьогорічну весну «Цитрус» зустрів незвично. Клієнти побачили народні мотиви та звернення до традицій, які виражалися в усьому: креативах, текстах, фотографіях і навіть дизайні нового магазину, який відкрився 5 березня у Львові. 

У партнерському матеріалі із «Цитрусом» розповідаємо про весняні зміни і знижки до 75%, які діятимуть до 14 березня. 

Партнерський матеріал?

Що сталося 

Цього року команда «Цитрусу» заглибилася в історію та вирішила розпочати цикл весняних свят у День Явдохи.

Весна в «Цитрус»: знижки до 75%, традиційна символіка і перший магазин у Львові

«Раніше в цей день зустрічали перших пташок і раділи відродженню природи, – поділилася Валентина Комарова, маркетинг-директорка «Цитруса». – Зараз ми так само радіємо поверненню весни, тому мережа “Цитрус” на честь цього дарує знижки до 75%, які діятимуть до 14 березня». Купити за акцією можна смартфони, роботи-пилосмоки, ноутбуки, телевізори, товари для краси та багато іншого. 

Купити товари зі знижкою у Цитрусі

Почати весняну акцію із Дня Явдохи вирішили не дарма. Здавна наші предки святкували його гуляннями, обрядами та веснянками. Як каже команда «Цитрусу», компанія використала те, що об’єднує всіх українців зараз – традиції минулого і мрії про Україну майбутнього: вільну й оновлену. 

Це було помітно вже на відкритті флагманського магазина у Львові. Його оформлення поєднує традиційну символіку із сучасною технікою та ґаджетами, на яких спеціалізується ритейлер.

Купити товари зі знижкою у Цитрусі

«Цитрус» реалізує принцип маркетингу 360, тому створив атмосферу етносучасності в магазинах, месенджерах, соцмережах і рекламних комунікаціях. Наприклад, його Instagram зараз теж виглядає по-весняному. Техніку сфотографували на фоні перших квітів і свіжої трави, вкритої росою.

А магазини прикрасили зображеннями соковитої зелені.  

«Інтерпретація від “Цитрусу” української теми, яка через війну набула небачених до цього масштабів, відрізняється змістовністю та сенсами», – кажуть у команді.  

Партнерський матеріал?

Вибрати техніку

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: