Рубрики Новини

Розробники Cyberpunk 2077 переїжджають до США та Канади – сиквелом займеться CD Projekt Red North America

Опубликовал
Андрей Русанов

Нещодавно компанія CD Projekt Red підтвердила, що над наступною грою Cyberpunk, Project Orion, працюватиме нова американська студія під назвою CD Projekt Red North America. Однак раніше компанії не давали зрозуміти, чи переїде хтось із співробітників Cyberpunk 2077 до цієї нової студії.

 

Сайт VGC попросив CD Projekt прокоментувати цю історію:

Онлайн-курс "Режисура та візуальний сторітелінг" від Skvot.
Перетворюй свої ідеї на сильні історії в рекламі, кліпах чи кіно Досвідом ділиться режисер, продюсер та власник продакшену, який 10+ років у професії.
Детальніше про курс

«Я переїжджаю до Бостона разом з основною командою, відповідальною за Cyberpunk 2077, щоб заснувати нову студію та стати основою для північноамериканської команди. Працюючи разом із командою з Ванкувера та розробниками з Варшави, ми збираємося надати вам приголомшливу наступну гру!» — квест-директор гри Павел Саско.

Робота над грою з кодовою назвою Orion розпочнеться після випуску майбутнього розширення Cyberpunk 2077, Phantom Liberty, наступного року, повідомила CD Projekt у вівторок під час телефонної розмови з інвесторами.

«Наші плани, безумовно, амбітні і вимагають великої роботи, самовідданості та подальшого зростання”, — віце-президент і фінансовий директор CD Projekt Петро Нелюбович. — «Ось чому ми створюємо нову команду в Бостоні, яка разом із командою, що розширюється, у Ванкувері сформує нашу нову студію — CD Projekt Red North America. В результаті ми зможемо повністю задіяти кадровий резерв Північної Америки».

Наразі можна спостерігати відродження цікавості геймерів до гри ппісля нещодавнього патча, знижок та виходу аніме-серіалу Netflix Edgerunners. За інформацією CD Projekt, Cyberpunker 2077 був проданий тиражем понад 20 млн примірників.

 

Disqus Comments Loading...