Рубрики НовиниСофт

Cyberpunk 2077 подолала рубіж у 20 млн проданих копій

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія CD Projekt повідомила, що її гра Cyberpunk 2077 подолала чергову важливу віху – вона розійшлася тиражем понад 20 млн копій. Зазначимо, Cyberpunk 2077 вийшла у грудні 2020 року. Таким чином, грі знадобилося менш як два роки, щоб досягти позначки 20 млн продажів.

Востаннє відомості про продажі Cyberpunk 2077 публікувалися у квітні. На той момент було продано 18 млн копій гри. З того часу було продано ще 2 млн копій гри, швидше за все, завдяки поєднанню двох факторів: аніме Cyberpunk Edgerunners від Netflix та анонсу Phantom Liberty, першого та єдиного великого доповнення до гри.

20 мільйонів проданих копій – це велика віха, якої досягли небагато ігор в історії. Для Cyberpunk 2077 це ще більш значуще досягнення з огляду на проблеми гри на старті, через що Sony виключила її з PlayStation Store незабаром після запуску. Гра повернулася до магазину PlayStation лише минулого літа.

Web design.
Швидкий початок кар'єри у сфері IT! Опануйте професію веб-дизайнера — почніть самостійно керувати своїм часом й отримувати високий дохід вже за 9 тижнів.
Дізнатися більше

Джерело: ign

Disqus Comments Loading...