AMD тролить NVIDIA і рекомендує вибирати відеокарти Radeon RX 7900, не схильні до проблеми плавлення кабелів

Опубликовал
Вадим Карпусь

Старший директор AMD з ігрового маркетингу Саса Марінкович тролить NVIDIA, що зіткнулася з проблемою плавлення конекторів живлення на нових відеокартах GeForce RTX 4090.

Нагадаємо, у відеокартах серії GeForce RTX 40 з GPU на базі архітектури Ada Lovelace використовується новий 16-контактний конектор живлення 12VHPWR. Він застосовується як у пристроях еталонного дизайну Founders Edition, і на модифікованих пристроях партнерів. На жаль, або через помилки користувачів при підключенні кабелю, або з іншої поки не з’ясованої причини, іноді конектор перегрівається і плавиться. У зв’язку з цим проти NVIDIA вже подано колективний позов, який вимагає компенсувати збитки всім власникам відеокарт GeForce RTX 4090, які постраждали від плавлення кабелів.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

У цій ситуації Саса Маринкович пропонує користувачам «бути в безпеці в цей святковий сезон» і рекомендує вибирати відеокарти серії Radeon RX 7900, які оснащені звичними 8-контактними конекторами живлення. Зазначається, що для пристроїв з GPU на базі архітектури AMD RDNA3 не потрібні адаптери живлення, тому ризик плавлення кабелів такий же низький, як і для відеокарт серії Radeon RX 6000.

Джерело: videocardz

Disqus Comments Loading...