Рубрики НовиниСофт

Автор Mass Effect Мак Волтерс залишив BioWare після 19 років роботи — він також працював над Jade Empire, Dragon Age Dreadwolf, Anthem

Опубликовал
Вадим Карпусь

Мак Волтерс, один із творців франшизи Mass Effect, залишив студію BioWare після більш ніж 19 років роботи в компанії. Він починав як сценарист Jade Empire, а потім взяв на себе важливішу роль в оригінальній грі Mass Effect, після чого став провідним сценаристом другої та третьої частин трилогії.

«З новим роком приходять нові пригоди», – написав Волтерс в LinkedIn. «Як дехто з вас уже знає, наприкінці минулого року я вирішив залишити BioWare. Ці 19 років змінили моє життя, якщо не сказати більше, і це зробило вибір дуже важким».

У профілі Волтерса на LinkedIn тепер зазначено, що він зробив перерву у кар’єрі.

Хоча Волтерс найбільш відомий своєю роботою над серією Mass Effect, нещодавно він працював директором з виробництва майбутньої гри Dragon Age Dreadwolf. Це має бути наступна велика гра BioWare та довгоочікуване продовження Inquisition 2014 року. Під час свого перебування у BioWare Волтерс також працював сценаристом над нещасним проєктом Anthem.

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

Волтерс був креативним директором гри Mass Effect Andromeda, а нещодавно він обіймав посаду директора проєкту для видання Mass Effect Legendary Edition, яке є ремастером оригінальної трилогії франшизи. Також Волтерс написав безліч графічних романів, пов’язаних з Mass Effect, що розширюють оповідання ігор.

За останні кілька років компанію залишило кілька ветеранів BioWare, зокрема виконавчий продюсер Марк Дарр, генеральний директор та директор проєкту Mass Effect Кейсі Хадсон, креативний директор Dragon Age 4 Метт Голдман. Зараз BioWare зайнялася створенням наступної частини Mass Effect, поки що проєкт знаходиться на ранній стадії розробки.

Джерело: eurogamer

Disqus Comments Loading...