Новини Софт 23.01.2023 о 16:19 comment views icon

Автор Mass Effect Мак Волтерс залишив BioWare після 19 років роботи — він також працював над Jade Empire, Dragon Age Dreadwolf, Anthem

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Мак Волтерс, один із творців франшизи Mass Effect, залишив студію BioWare після більш ніж 19 років роботи в компанії. Він починав як сценарист Jade Empire, а потім взяв на себе важливішу роль в оригінальній грі Mass Effect, після чого став провідним сценаристом другої та третьої частин трилогії.

«З новим роком приходять нові пригоди», – написав Волтерс в LinkedIn. «Як дехто з вас уже знає, наприкінці минулого року я вирішив залишити BioWare. Ці 19 років змінили моє життя, якщо не сказати більше, і це зробило вибір дуже важким».

У профілі Волтерса на LinkedIn тепер зазначено, що він зробив перерву у кар’єрі.

Хоча Волтерс найбільш відомий своєю роботою над серією Mass Effect, нещодавно він працював директором з виробництва майбутньої гри Dragon Age Dreadwolf. Це має бути наступна велика гра BioWare та довгоочікуване продовження Inquisition 2014 року. Під час свого перебування у BioWare Волтерс також працював сценаристом над нещасним проєктом Anthem.

Волтерс був креативним директором гри Mass Effect Andromeda, а нещодавно він обіймав посаду директора проєкту для видання Mass Effect Legendary Edition, яке є ремастером оригінальної трилогії франшизи. Також Волтерс написав безліч графічних романів, пов’язаних з Mass Effect, що розширюють оповідання ігор.

Онлайн-курс Frontend-разробник.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

За останні кілька років компанію залишило кілька ветеранів BioWare, зокрема виконавчий продюсер Марк Дарр, генеральний директор та директор проєкту Mass Effect Кейсі Хадсон, креативний директор Dragon Age 4 Метт Голдман. Зараз BioWare зайнялася створенням наступної частини Mass Effect, поки що проєкт знаходиться на ранній стадії розробки.

Джерело: eurogamer

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: