Рубрики НовиниWTF

Bandai Namco створила тамагочі з вайфаєм та метавсесвітом: віртуальні улюбленці Tamagotchi Uni зможуть спілкуватися

Опубликовал
Андрей Русанов

Tamagotchi Uni від Bandai Namco – не просто реінкарнація популярних у 1990-ті тамагочі: іграшка може підключатися до Тамавсесвіту, який компанія описує як «метасвіт світу Тамагочі».

«Прихильники тепер можуть грати разом у Tama Arena, Tama Party, Tama Fashion та Tama Travel від Tamaverse, відкриваючи доступ до глобальних розваг». Tamagotchi Uni підключається до мережі Wi-Fi та може зустрічатися з іншими тамагочі з усього світу. Але між гравцями немає прямого спілкування, як в інших метавсесвітів, таких як Horizon Worlds від Meta або Fortnite від Epic Games.

Tamagotchi Uni можна носити на комплектному браслеті та використовувати як годинник. Іграшка буде доступна для попереднього замовлення на Amazon, починаючи з вівторка. Офіційно вона вийде 15 липня.

Останні кілька років тамагочі явно намагаються знову захопити світ. У 2017 році Bandai Namco вже робила спробу відродити гаджет. 2021 року вона запропонувала віртуального улюбленця у вигляді годинника, а торік випустила малюка Йоду. Але поки що найкращою здається мобільна гра Peridot від Niantic, творців Pokemon Go.

Курс Digital Marketing від Mate academy.
На курсі ви навчитесь запускати рекламу в кабінтеах Facebook/Instagram та Google. Ви також познайомитися з SEO та Email marketing. Це ті навики які найчастіше просять ІТ компанії від Junior Marketers. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо!
Дізнатися більше про курс

Джерело: The Verge

 

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрей Русанов