Рубрики НовиниІгри

Cyberpunk 2077 отримав патч 1.62 з підтримкою трасування шляхів у режимі Overdrive – для нього потрібна карта NVIDIA RTX 4070 Ti або RTX 3090

Опубликовал
Андрей Русанов

Гра Cyberpunk 2077 отримала анонсований патч 1.62 з підтримкою трасування шляху (path tracing) у режимі Overdrive. Трасування шляху є більш «чесним» RTX, що створює набагато більше обчислювальне навантаження на відеокарту.

CD Projekt RED рекомендує для Overdrive відеокарти не слабше NVIDIA RTX 4070 Ti або флагман попереднього покоління RTX 3090 і версію Ti – з допомогою останніх вдасться отримати не більше 30 FPS у роздільній здатності Full HD. Слабкіші карти RTX з 8 ГБ і більш вбудованої пам’яті отримають фоторежим трасування шляху – гравці зможуть оцінити привабливість нової графіки. 

Онлайн-курс "2D Animation" від Skvot.
Покроково та з фідбеком від лекторки увійдіть у 2D-анімацію через вивчення софтів, інструментів та створення кейсу у портфоліо.
Програма курсу та реєстрація

Серед інших нововведень патча – згладжування DLAA на основі глибокого машинного навчання, масштабування кадру Intel Xe Super Sampling 1.1 та покращення роботи вбудованого бенчмарку

Джерело: сайт Cyberpunk 2077

Disqus Comments Loading...