Рубрики Новини

Ціна першого електромобіля Toyota bZ4X із запасом ходу 405 км стартує з позначки $42 тис.

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Toyota нарешті опублікувала ціни на свій майбутній електричний позашляховик bZ4X. Цей електромобіль має надійти у продаж до дилерів цієї весни.

Ціна базової моделі bZ4X XLE з переднім приводом та запасом ходу 405 км становитиме від $42 тис. Хоча раніше заявлялася автономність до 500 км. Версія з пакетом Limited додає більш розкішне тканинне та soft-touch оздоблення, а також покращені сидіння. У цьому випадку ціна становитиме від $46,7 тис. Обидві модифікації можуть оснащуватися приводами FWD та X-MODE AWD. Toyota заявляє час розгону від 0 до 60 миль на годину (96,6 км/год) за 7,1 секунди для передньопривідної версії та 6,5 секунди для повнопривідної версії. Але запас ходу повнопривідної версії трохи менший – 367 км. У комплект постачання входить адаптер заряджання потужністю 6,6 кВт, що дозволяє повністю відновити заряд батареї за 9 годин (при підключенні до зарядного пристрою Level 2).

Всередині електромобіля Toyota bZ4X доступні місця для 5 людей, інформаційно-розважальна система з 12,3-дюймовим сенсорним дисплеєм, підтримкою CarPlay та Android Auto. Як опція доступна підписка a Wi-Fi Connect, що надає зв’язок через мережу оператора AT&T (4G). У салоні можна скористатися кількома портами Type-A та Type-C, бездротовим зарядним пристроєм для гаджетів. Покупці також отримають трирічний тестовий доступ до сервісу Toyota Remote Connect. Він дозволяє контролювати температуру автомобіля, звуковий сигнал, обігрівач вікон та деякі інші функції за допомогою додатку на смартфоні.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Джерело: Toyota

Disqus Comments Loading...