Рубрики НовиниСофт

Death Stranding тимчасово роздають безплатно у Epic Games Store

Опубликовал
Вадим Карпусь

Напередодні Нового року сервіс цифрової дистрибуції Epic Games Store вирішив порадувати користувачів і в рамках безплатної роздачі ігор дозволяє отримати Death Stranding, що відзначена свого часу званням «Вибір редакції ITC».

Death Stranding – це гра в жанрі action із відкритим світом, створена студією Kojima Productions. Дія гри відбувається в постпостакаліптичному майбутньому на території колишніх США, зруйнованих вторгненням примарних істот з іншого світу. Гравець у ролі постапокаліптичного кур’єра має перетнути континент і зв’язати один з одним ізольовані поселення. Гра пропонує пророблену механіку переміщення по перетнутій місцевості та елементи асинхронної багатокористувацької гри.

Спочатку Epic Games Store роздавали режисерську версію гри – Death Stranding: Director’s Cut. Однак невдовзі після початку роздачі версія змінилася на звичайну. Зважаючи на все, роздача режисерської версії стала наслідком помилки, і коли це помітили, перейшли на правильну версію гри. Також після початку роздачі гри у користувачів Epic Games Store виникли проблеми з авторизацією у сервісі.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Отримати безплатно Death Stranding можна за адресою в магазині Epic Games Store. Також пропонуємо ознайомитися з оглядом Death Stranding та Death Stranding: Director’s Cut у наших попередніх матеріалах.

Disqus Comments Loading...