Рубрики НовиниКіно

«Дедпул і Росомаха» — перший трейлер нового фільму Marvel з Раяном Рейнольдсом та «тінню» Г’ю Джекмана

Опубликовал
Катерина Даньшина

Через 6 років після виходу останнього фільму Fox про «Людей Ікс» Дедпул нарешті повертається на великий екран — на цей раз через кіновсесвіт Marvel в першому фільмі студії з рейтингом R.

З трейлеру поки незрозуміло, скільки саме часу минуло для на вигляд підстаркуватого Вейда Вілсона (Раян Рейнольдс) і його напарниці Ванесси (Морена Баккарін) з моменту закінчення «Дедпула 2», і чи ті самі версії вони представляють. Принаймні відомо, що святкування чергового дня народження для найманця не задалось — загін Управління часовими змінами раптово порушує свято, і Вілсон падає в портал, принагідно захопивши одного зі спецпризначенців і загубивши перуку. Зрештою, якщо вірити Метью Макфадьєну, Дедпула хочуть завербувати для якогось специфічного завдання — і без участі Росомахи тут не обійдеться (щоправда, його для інтриги показують поки або ззаду, або у вигляді тіні).

Раніше режисер фільму «Люди Ікс: Перший Клас» Метью Вон заявив, що «‎Дедпул 3» — це «‎поштовх», який може врятувати всесвіт Marvel. 

«Дедпул 3‎» — єдиний повнометражний фільм Marvel, який вийде у 2024 році. Двома попередніми випусками разом з усією франшизою «‎Людей Ікс» володіла Fox, допоки у 2019 році її не придбала Disney за $71,3 млрд.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Режисером фільму став Шон Леві («Персонаж», серіал «Дивні дива»), який також написав сценарій разом з Рейнольдсом, Реттом Різом, Полом Верніком і Зебом Веллсом. Прем’єру у кінотеатрах початково призначали на 3 травня 2024 року, однак через страйк акторів перенесли на 26 липня.

Старт прокату в Україні — на день раніше, 25 липня.

Офіційний український трейлер

Трейлер (оригінал)

Disqus Comments Loading...