Рубрики НовиниКіно

«Дедпул і Людина-павук» — Шон Леві хоче об’єднати Вейда Вілсона з Пітером Паркером у наступному фільмі

Опубликовал
Катерина Даньшина

«Дедпул і Росомаха» ще не вийшов у кінотеатрах, а його творці вже розмірковують про новий проєкт.

Режисер Шон Леві, до прикладу, не проти наступного разу об’єднати на екрані Дедпула з Людиною-Павуком.

«Думаю, що Дедпул може будь-що зробити цікавішим завдяки своїй зухвалості. Я б точно, хотів подивитися на Дедпула і Спайдермена, і це фільм, який я б хотів зняти. Мені здається, що Том Голланд бігав би колами навколо всіх інших», — сказав Леві (через Games Radar).

Тим часом продюсерка третього «Дедпула» Венді Джейкобсон подумує про фільм із «балакучим найманцем» та лиходійкою з «Жінки-Халка» Титанією:

«Це такий веселий персонаж, а сама акторка може вдосконалюватися та вміє жартувати. Хотілось би попрацювати з кимось на кшталт Раяна Рейнольдса — швидким, розумним і нескінченно смішним. Думаю, ця жінка могла б із цим впоратися».

«Дедпул і Росомаха» стане 34 фільмом MCU і вийде у межах 5-ї фази кіновсесвіту — за сюжетом Вейд Вілсон та Лоґан протистоятимуть Кассандрі, злій близнючці професора Ікс. В Україні фільм вийде 25 липня.

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Трейлер «Дедпула та Росомахи», опублікований на початку лютого, став найпопулярнішим за всі часи із 365 млн переглядів, тоді як другий — побив рекорд за кількістю лайки у всесвіті Marvel загалом.

Раніше Шон Леві уточнив, що для перегляду необов’язково дивитись інші стрічки Marvel, оскільки сюжет намагались зробити зрозумілим для широкого загалу, а режисер фільму «Люди Ікс: Перший Клас» Метью Вон заявив, що третій «‎Дедпул» — це «‎поштовх», який може врятувати MCU. 

«Дедпул і Росомаха‎» — єдиний повнометражний фільм Marvel, який вийде у 2024 році. Двома попередніми випусками разом з усією франшизою «‎Людей Ікс» володіла Fox, допоки у 2019 році її не придбала Disney за $71,3 млрд.

Disqus Comments Loading...