Рубрики НовиниКіно

Джокер та Гарлі Квін вітають з Днем Валентина: Тодд Філліпс опублікував фото Хоакіна Фенікса та Леді Гаги з майбутнього фільму

Опубликовал
Андрій Русанов

Режисер фільму «Джокер: Божевілля на двох» Тодд Філліпс у День Святого Валентина поділився особливим поглядом на Леді Гагу та Хоакіна Фенікса в ролі Джокера та Гарлі Квін.

В офіційному обліковому записі Філліпса в Instagram режисер опублікував три зображення Фенікса та Леді Гаги під прожекторами, наближених крізь ґрати тюремної камери та у танці на сцені, схожій на дахи Ґотема.

«Сподіваюся, що ваш день сповнений любові», — написав Філліпс та нагадав підписникам про прем’єру другого «Джокера» 4 жовтня.

Онлайн-курс "Ціноутворення для виробників та ритейлу" від Laba.
Масштабуйте бізнес, незалежно від конкурентів, завдяки оптимізації стратегії ціноутворення.Досвід та фідбек від Senior Product Manager Pricing Platform у Zalando.
Детальніше про курс

Це не перший раз, коли Філліпс використовує свята, щоб опублікувати зображення свого майбутнього фільму про Джокера. З огляду на те, що є ще вісім місяців до виходу «Джокера 2» у кінотеатри, можна з упевненістю очікувати, що до старту переглядів буде більше зображень на святкову тему.

«Джокер: Божевілля на двох», як і попередній фільм, існуватиме окремо від майбутнього всесвіту DC Джеймса Ганна та Пітера Сафрана. Фільми існуватимуть виключно в тому всесвіті, який Сафран називає каноном DC Elseworlds. Також є непідтверджені відомості про те, що фільм буде мюзиклом.

Джерело: IGN

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрій Русанов