Рубрики НовиниАвто

Volvo почала продавати в Україні електрокари за передплатою — від 37 988 грн/міс для EX30

Опубликовал
Володимир Скрипін

Volvo запустила в Україні сервіс передплати на свої електрокари — із фіксованим щомісячним платежем, можливістю заміни авто та навіть подальшого викупу.

Спершу варто нагадати, що китайський холдинг Geely, до якого разом з іншими входить шведський виробник Volvo, досі у списку міжнародних спонсорів війни НАЗК, оскільки продовжує працювати в росії наче й не було нічого. Водночас сама Volvo у лютому 2022 року призупинила діяльність в росії та закрила свою російську дочірню компанію.

Послуга називається «Підписка на Volvo» (йдеться про оперативну оренду нового автомобіля) — клієнт обирає електромобіль серед наявних на сайті Volvo чи у дилера, оформлює заявку та отримує його в користування протягом декількох днів. За бажанням, індивідуально можна підібрати колір, оздоблення салону чи інші опції. Замовлення розміщується у виробництво, а час доставки авто залежить від моделі та обраної комплектації.

Компанія подає новий сервіс як гнучку альтернативу кредиту чи лізингу, що передбачає отримання абсолютно нового автомобіля без довгострокових зобов’язань за щомісячним фіксованим платежем. Умовами передбачена можливість дострокового скасування передплати без штрафів та заміни однієї моделі Volvo на іншу.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

У щомісячний платіж вже включені всі послуги, зокрема реєстрація автомобіля, пенсійний збір, страхування КАСКО та ОСЦПВ, вартість регулярного технічного обслуговування тощо. Користувач має мінімальні зобов’язання, зокрема підписка не включає витрати на споживання: заряджання електромобіля на зарядних станціях, мийка і мастило (позапланове обслуговування), а також штрафи за перевищення швидкості, витрати на паркування тощо.

На старті за підпискою Volvo пропонує в Україні виключно електричні авто: C40 Recharge, XC40 Recharge. Невдовзі до них доєднається новий EX30 — після появи в Україні цієї зими. Період користування авто можна обрати на відрізку від 6 місяців до 3 років.

Щодо цін, орієнтовна вартість фіксованого щомісячного платежу — від 37 988 грн для EX30, від 55 288 грн для XC40 Recharge та від 57 704 грн для С40 Recharge. Водночас є застереження, що орієнтовна вартість надана для ознайомлення і не є комерційною пропозицією (офертою). Остаточна вартість прораховується дилером на момент укладання договору.

Disqus Comments Loading...