Рубрики Новини

Електричний пікап GMC Sierra EV Denali Edition 1 зможе проїхати до 643 км та живити будинок до 21 дня – ціна $107 тис.

Опубликовал
Вадим Карпусь

General Motors анонсувала новий електромобіль з назвою GMC Sierra EV Denali Edition 1. Це потужний пікап, який має з’явитися на ринку на початку 2024 року.

Електричний пікап GMC Sierra EV Denali Edition 1 заснований на тій же платформі Ultium, що Hummer і Silverado. За оцінками GM, Sierra матиме запас ходу понад 400 миль (близько 643,7 км) за повної зарядки. Силова установка забезпечує потужність 754 кінських сили та крутний момент 1064 Н‧м. Завдяки цьому пікап має бути здатним буксирувати причепи масою до 9500 фунтів (близько 4309 кг).

Електромобіль підтримує швидке заряджання, що дозволяє заповнити заряд на 100 миль (близько 161 км) пробігу за 10 хвилин підзарядки батареї. Але це буде додаткова опція, а не елемент базової комплектації. Ще однією опцією стане можливість рулювання всіма чотирма колесами, що дозволить рухатися по діагоналі «в стилі краба». GMC Sierra EV Denali Edition 1 оснащується системою двонапрямної зарядки, що дозволить забезпечувати енергією побутові прилади до 21 дня.

Кіноклуб "Забагато драми" від Skvot.
10 лекцій та 10 практикумів, щоб зрозуміти мистецтво кіномови.Сформуй власний смак та бібліотеку фільмів і навчись писати рецензії.
Програма кіноклубу

Електропікап комплектується 22-дюймовими колісними дисками. Всередині кабіни водію доступні 11-дюймова електронна панель приладів, 16,8-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи і кольоровий проєкційний дисплей.

Пікап GMC Sierra EV Denali Edition 1 надійде у продаж на початку 2024 року за ціною $107 тис.

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...