Рубрики Новини

Epic Games та Xbox направлять весь дохід з наступного сезону Fortnite на підтримку постраждалим від війни в Україні

Опубликовал
Артем Лисайчук

Epic Games заявили, що у період з 20 березня по 3 квітня весь дохід з внутрішньоігрових покупок у Fortnite буде перераховано у фонди допомоги постраждалим в наслідок війни в Україні: Direct Relief, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, Всесвітня продовольча програма ООН (ВПП).

 

Купуючи набори В-баксів, підписку «Загін Fortnite», подарункові бойові пропуски і косметичні набори за реальні гроші, ви підтримуєте народ України та усіх, хто постраждав від рук окупантів. Також враховуються косметичні набора та карти В-баксів куплені в роздрібних магазинах, при умові, що вони будуть активовані впродовж зазначеного періоду.

 

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Epic Games не будуть чекати закінчення сезону, а одразу ж перераховувати гроші на рахунки благодійних фондів. Для довідки, за перші два роки з моменту виходу Fortnite приніс більше $9 млрд доходу.

 

До акції також приєднався Xbox, весь дохід з продажів контенту Fortnite у Microsoft Store за зазначений період перерахують в ті ж благодійні фонди.

 

Новий сезон Fortnite починається вже сьогодні, 20 березня 2022 року, і триватиме до 3 квітня 2022 року.

Disqus Comments Loading...