Новини Новини 20.03.2022 о 10:08 comment views icon

Epic Games та Xbox направлять весь дохід з наступного сезону Fortnite на підтримку постраждалим від війни в Україні

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg

Артем Лисайчук

Автор статей та оглядів

Epic Games заявили, що у період з 20 березня по 3 квітня весь дохід з внутрішньоігрових покупок у Fortnite буде перераховано у фонди допомоги постраждалим в наслідок війни в Україні: Direct Relief, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, Всесвітня продовольча програма ООН (ВПП).

 

Купуючи набори В-баксів, підписку «Загін Fortnite», подарункові бойові пропуски і косметичні набори за реальні гроші, ви підтримуєте народ України та усіх, хто постраждав від рук окупантів. Також враховуються косметичні набора та карти В-баксів куплені в роздрібних магазинах, при умові, що вони будуть активовані впродовж зазначеного періоду.

 

Epic Games не будуть чекати закінчення сезону, а одразу ж перераховувати гроші на рахунки благодійних фондів. Для довідки, за перші два роки з моменту виходу Fortnite приніс більше $9 млрд доходу.

 

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

До акції також приєднався Xbox, весь дохід з продажів контенту Fortnite у Microsoft Store за зазначений період перерахують в ті ж благодійні фонди.

 

Новий сезон Fortnite починається вже сьогодні, 20 березня 2022 року, і триватиме до 3 квітня 2022 року.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: