Філ Спенсер розписав усі перестановки керівників Xbox та Microsoft Gaming у листі до команди

Опубликовал
Юрій Орос

Microsoft оголосила про великі зміни в керівництві Xbox та маркетингу. Президентом Xbox призначено Сару Бонд, яка керуватиме всією роботою над платформою та апаратним забезпеченням Xbox. Метт Буті тепер є президентом ігрового контенту та студій, включаючи спостереження за студіями Bethesda та ZeniMax.

Сара Бонд, президент Xbox

Генеральний директор Microsoft Gaming Філ Спенсер надіслав співробітникам Xbox внутрішню службову записку, в якій детально описав усі ключові зміни, передає The Verge:

Минуло два тижні відтоді, як ми закрили угоду з Microsoft з Activision Blizzard, придбання, яке суттєво вплине на наш нинішній і майбутній успіх. Відтоді я їздив у турне, відвідував команди. Було дуже приємно бачити амбітність ігор, які вони створюють, глибину таланту команд та їхнє захоплення від того, що вони є частиною Microsoft.

Microsoft Gaming перебуває на багаторічному шляху, щоб охопити гравців там, де вони є, на тих пристроях, які вони обирають, і наша стратегія працює. У нашому портфоліо тринадцять франшиз вартістю понад 1 млрд доларів, і ми щойно встановили нові рекорди з залучення в Game Pass. Оскільки наш бізнес продовжує зростати, важливо, щоб ми структурували себе для підтримки імпульсу за допомогою ефективної чіткості та підзвітності в ігровому бізнесі. Саме тому ми впроваджуємо організаційні зміни, які набувають чинності вже сьогодні:

Ігри є основою всього, що ми робимо. Ми віримо, що розширена організація ігрового контенту, яка дозволить Xbox Game Studios та студіям розробників ZeniMax ефективно співпрацювати разом, дасть змогу цим студіям робити свою найкращу роботу над розширенням нашого портфоліо ігор. Метт Буті очолить цю розширену організацію на посаді президента з ігрового контенту та студій.

ZeniMax продовжить працювати як обмежена інтеграційна структура на чолі з Джеймі Ледером, президентом і генеральним директором, який звітуватиме перед Меттом. Всі студії розробки ZeniMax та команди ZeniMax Central Services продовжуватимуть звітувати перед Джеймі для підтримки та оптимізації поточних циклів розробки та виробництва контенту. Крім того, щоб поглибити наше партнерство та прискорити взаємне навчання, ряд керівників ZeniMax тепер звітуватимуть перед тими керівниками Microsoft, з якими їхня робота найбільш тісно пов’язана.

Завдяки нашим інноваційним пристроям, продуктам, послугам і глобальній спільноті, Xbox є основним способом зв’язку між іграми та їхніми творцями і гравцями. Цей досвід є таким же фундаментальним, як і самі ігри, незалежно від того, чи це наші ігри, чи ігри сторонніх розробників. Щоб керувати сьогоднішньою платформою та будувати платформу завтрашнього дня, ми об’єднуємо команди, які зроблять це можливим. Сара Бонд очолить цю команду на посаді президента Xbox, об’єднавши підрозділи Devices, Player & Creator Experiences, Platform Engineering, Strategy, Business Planning, Data & Analytics та Business Development.

Підпорядковуватися Сарі та очолювати свої команди будуть Ешлі МакКіссік (корпоративний віцепрезидент, досвід гравців і платформи), Карім Чаудрі (корпоративний віцепрезидент, нові технології Xbox), Роанн Соунс (корпоративний віцепрезидент, екосистема ігрових пристроїв), Лорі Райт (корпоративний віцепрезидент, партнерства та розвиток бізнесу) і Кевін Гаммілл (корпоративний віцепрезидент, управління продуктами екосистеми).

Ми досягли успіху завдяки масштабуванню наших спільних операційних можливостей, тому ми будемо розширювати цю стратегію, узгоджуючи ІТ-групи ZeniMax та групи приміщень з нашим портфоліо операцій та спільних послуг. У той же час, подальше лідерство та зосередженість на ефективній інтеграції Activision Blizzard є життєво важливими. Дейв Маккарті очолить усі ці зусилля в нашому бізнесі на посаді операційного директора Microsoft Gaming.

У нас є амбітні цілі щодо зростання кількості ігор, гравців, кінцевих точок і любові до бренду. Наш відділ ігрового маркетингу, до складу якого тепер входить видавнича команда Bethesda, відіграє вирішальну роль, створюючи попит, стимулюючи залучення та надихаючи гравців, творців і партнерів на просування. Джеррет Вест продовжить керувати цією командою на посаді директора з маркетингу Microsoft Gaming.

Як дехто з вас уже встиг помітити, до команди Microsoft Gaming приєднається наш відділ споживчих продажів (CSO), який очолить Амі Сільверман на посаді керівника відділу споживчих продажів Microsoft. CSO — це спеціальний підрозділ корпорації Майкрософт, який займається роздрібним продажем споживчих товарів і працює з клієнтами через прямі та партнерські канали на критично важливих ринках. Статут Амі охоплює всі споживчі продукти, включаючи пристрої та творчість (Windows, Surface, M365) і все, що пов’язано з іграми. Ця команда зосередиться на трансформації методів продажу ігор та залученні нової аудиторії на різних географічних ринках. Даметра Джонсон-Марлетті (Corporate Vice President, Consumer Sales Organization) продовжуватиме звітувати перед Ami та зосереджуватиметься виключно на ігровому напрямку, використовуючи спільні сервіси та інфраструктуру команди CSO.

У моїй команді залишаються Боббі Котік (генеральний директор Activision Blizzard до кінця 2023 року), Джослин Мейн (генеральний директор, керівник апарату), Синтія Пер-Лі (корпоративний віцепрезидент з кадрів), Карі Перез (генеральний директор з комунікацій), Лінда Норман (корпоративний віцепрезидент CELA) і Тім Стюарт (корпоративний віцепрезидент з фінансів).

Я радий співпрацювати з цією командою лідерів, щоб просувати нашу місію в наступну еру Xbox на благо гравців і творців. Я впевнений, що вони приведуть нашу організацію до успіху в найближчі місяці та роки. Будь ласка, приєднуйтесь до мене, щоб привітати Амі та її команду, а також привітати Метта, Сару та Дейва з їхніми новими ролями.

Електронні листи — це лише один із способів повідомити про зміни. Найближчими днями ви дізнаєтесь більше від вашого менеджера та керівника про те, як ці зміни можуть вплинути або не вплинути на вашу роботу. Ми також обговоримо еволюцію нашої організації під час наступних загальних зборів у понеділок, 30 жовтня, о 13:00 за тихоокеанським часом. Дякуємо за ваш внесок і відданість усьому, що ми робимо, щоб принести радість гри кожному на планеті.

Філ.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися
Disqus Comments Loading...