Рубрики НовиниКіно

Фільм Скорсезе «Вбивці квіткової повні» дебютував з $44 млн, перевершивши у світовому прокаті «Eras Tour» Свіфт

Опубликовал
Катерина Даньшина

Кримінальна епопея з Леонардо Ді Капріо та Робертом Де Ніро оформила найкращий дебют серед робіт режисера.

Фільм «Вбивці квіткової повні» зібрав $21 млн у 63 країнах та $23 млн з 3628 кінотеатрів Північної Америки за вихідні, довівши загальну суму касових зборів до $44 млн. Для режисера Мартіна Скорсезе — це найкращий старт у кар’єрі («Острів проклятих‎» 2010 року отримав $41 млн під час прем’єри), попри перешкоди у рекламі фільму через страйки акторів.

Фільм триває три з половиною години й нині має 92% на Rotten Tomatoes. Історія, адаптована за романом Девіда Гранна 2017 року, розповідає про серію таємничих вбивств, після того, як на землях племені Осейдж було виявлено великі поклади нафти.

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

Фільм обійшовся у $200 млн — і це смілива ставка Apple на великий екран, яка до цього надавала перевагу стримінгу. Точної дати щодо виходу «Вбивць квіткової повні» на Apple TV+ ще немає, але це відбудеться принаймні через 45 днів.

Наступні гучні кінотеатральні прем’єри Apple — історична драма Рідлі Скотта «Наполеон» та шпигунський трилер Метью Вона «Арґайл».

Фільм Скорсезе  перевершив у світовому прокаті «Eras Tour» Тейлор Свіфт, хоча у національному рейтингу концертна стрічка лідирує другі вихідні поспіль із $31 млн (вперше в історії фільм-концерт залишається лідером так довго). Роботу продюсувала сама співачка і вона обійшлася у $15 млн з меншими маркетинговими витратами, ніж середній блокбастер такого масштабу.

Загальні касові збори «Eras Tour» — $164, 78 млн.

Disqus Comments Loading...