Новини Кіно 23.10.2023 о 10:30 comment views icon

Фільм Скорсезе «Вбивці квіткової повні» дебютував з $44 млн, перевершивши у світовому прокаті «Eras Tour» Свіфт

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Фільм Скорсезе «Вбивці квіткової повні» дебютував з $44 млн, перевершивши у світовому прокаті «Eras Tour» Свіфт

Кримінальна епопея з Леонардо Ді Капріо та Робертом Де Ніро оформила найкращий дебют серед робіт режисера.

Фільм «Вбивці квіткової повні» зібрав $21 млн у 63 країнах та $23 млн з 3628 кінотеатрів Північної Америки за вихідні, довівши загальну суму касових зборів до $44 млн. Для режисера Мартіна Скорсезе — це найкращий старт у кар’єрі («Острів проклятих‎» 2010 року отримав $41 млн під час прем’єри), попри перешкоди у рекламі фільму через страйки акторів.

Фільм триває три з половиною години й нині має 92% на Rotten Tomatoes. Історія, адаптована за романом Девіда Гранна 2017 року, розповідає про серію таємничих вбивств, після того, як на землях племені Осейдж було виявлено великі поклади нафти.

Рецензія на фільм «Вбивці квіткової повні» / Killers of the Flower Moon

Фільм обійшовся у $200 млн — і це смілива ставка Apple на великий екран, яка до цього надавала перевагу стримінгу. Точної дати щодо виходу «Вбивць квіткової повні» на Apple TV+ ще немає, але це відбудеться принаймні через 45 днів.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Наступні гучні кінотеатральні прем’єри Apple — історична драма Рідлі Скотта «Наполеон» та шпигунський трилер Метью Вона «Арґайл».

Фільм Скорсезе  перевершив у світовому прокаті «Eras Tour» Тейлор Свіфт, хоча у національному рейтингу концертна стрічка лідирує другі вихідні поспіль із $31 млн (вперше в історії фільм-концерт залишається лідером так довго). Роботу продюсувала сама співачка і вона обійшлася у $15 млн з меншими маркетинговими витратами, ніж середній блокбастер такого масштабу.

Загальні касові збори «Eras Tour» — $164, 78 млн.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: