Рубрики НовиниКіно

Фінал другого сезону серіалу «Дім дракона» отримав найгірші оцінки в історії шоу — попри те, що залучив рекордні 8,9 млн глядачів

Опубликовал
Катерина Даньшина

У неділю дебютував фінальний епізод другого сезону серіалу «Дім дракона», який, за даними HBO, залучив 8,9 млн глядачівДані для США на телебаченні і цифрових платформах – це найбільша аудиторія у сезоні, яка демонструє зростання на 14% у порівнянні з першим  епізодом.

Водночас показники все ще нижче за прем’єру першого сезону з майже 10 млн глядачів, яка стала найбільшою з часів завершення «Гри престолів» у травні 2019 року. Якщо зважати на загальні показники, то аудиторія другого сезону знизилась на 22% у порівнянні з першим після прем’єри.

Глядачі тим часом не оцінили фінал другого сезону, якщо зважати на рейтинг від Rotten Tomatoes: наразі у восьмого епізоду всього 50% «свіжості» (найнижча оцінка в історії сезону і, ймовірно, для всього шоу).

У коментарях глядачі згадують велику кількість діалогів та інтриг у фіналі й разом з тим відсутність хоча б однієї битви. По суті восьмий епізод став «70-хвилинним трейлером третього сезону», а сам другий сезон розтягнули на підготовку до війни, яку так і не побачили.

Основи Web дизайну від Hillel IT School.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

«Дім дракона» — це приквел хітової «Гри престолів», заснований на романі Джорджа Р. Р. Мартіна «Вогонь і кров». Сюжет показує боротьбу зелених та чорних Таргарієнів за трон — події, що відбуваються за 200 років до подій «Гри престолів». Наразі шоуранери анонсували, що серіал завершиться четвертим сезоном, а розробка третього стартує «на початку 2025 року».

Раніше Джордж Р.Р. Мартін підтвердив, що у розробці перебуває одразу сім шоу з всесвіту «Гри престолів»: зокрема «10 000 кораблів», серіал про Ейгона Завойовника і «Лицар сімох королівств».

Disqus Comments Loading...