Geely показала електричний кросовер Galaxy E5 з потенційним запасом ходу 2000 км

Опубликовал
Вадим Карпусь

Бренд Geely Galaxy опублікував офіційні зображення свого майбутнього повністю електричного кросовера E5 – першого в новій лінійці Galaxy.

Geely Galaxy E5 заснований на архітектурі Geely Electric Architecture (GEA), яка є похідною від архітектури Sustainable Experience Architecture (SEA). GEA охоплює електричні транспортні засоби категорій EV (електромобілі), EREV (електромобілі зі збільшеним запасом ходу), PHEV (плагін-гибридні електромобілі) і та автомобілі на екологічно чистому метанолі. Geely стверджує, що GEA є першою у світі інтелектуальною архітектурою зі штучним інтелектом «чотири в одному», яка складається з «апаратного забезпечення, системи, екології та штучного інтелекту».

Geely Galaxy E5 має розміри 4615/1901/1670 мм з колісною базою 2750 мм. Авто пропонує панорамний люк, приховані дверні ручки та 18- або 19-дюймові колісні диски з п’ятьма спицями.

Передня частина використовує ту саму мову дизайну, що й Geely Galaxy E8 – із матричною світлою закритою решіткою радіатора, гострими фарами та C-подібними декорованими вентиляційними отворами в нижній частині. У задній частині є вбудований високо встановлений стоп-сигнал і набір задніх ліхтарів наскрізного типу, що складається з хвилястих світлових елементів у центрі.

Онлайн-курс "Нотації BPMN" від Laba.
Опануйте мову BPMN для візуалізації бізнес-процесів, щоб впорядкувати хаос у них.Після курсу ви точно знатимете, що саме обрати для розв’язання завдань вашого бізнесу.
Дізнатись більше

Технічні характеристики Geely Galaxy E5 поки не розголошуються. Виробник лише згадує, що E5 використовуватиме інтелектуальний електропривід 11-в-1 і батарею Shendun й зможе забезпечувати повний запас ходу у 2000 км. Раніше Geely розповідала про одномоторну версію Galaxy E5 з максимальною потужністю 160 кВт та літій-залізо-фосфатним акумулятором. Заявлена максимальна швидкість становить 175 км/год.

Інтер’єр досить мінімалістичний. Він пропонує кермо з кнопками з обох боків, проєкційний дисплей, LCD панель приладів і великий центральний екран керування з ОС Flyme Auto та 7-нм чипом Dragon Eagle-1. Підтримуються оновлення OTA, бездротова зарядка мобільного телефону, підігрів/вентиляція передніх сидінь. Також є аудіосистема з 16 динаміками.

Очікується, що офіційна презентація Geely Galaxy E5 відбудеться вже у другому кварталі, а ціна автомобіля становитиме приблизно $20,8-27,7 тис.

Джерело: carnewschina

Disqus Comments Loading...