Глава Apple Тім Кук каже, що користується Vision Pro щодня, але у VR-гарнітурі за $3500 ще не сфотографувався

Опубликовал
Юрій Орос

Під час дзвінка щодо квартального фінзвіту Apple, глава корпорації Тім Кук спробував підняти інтерес до гарнітури віртуальної реальності Vision Pro, яка має почати продаватися на початку 2024 року, це буде «найбільший запуск апаратного продукту з часів iPhone».

Тім Кук повідомив, що користується VR-гарнітурою щодня. Проте жодного його фото, чи іншого високопосадовця Apple, одягненого у пристрій, схожий на лижні окуляри ще не було опубліковано, передає Business Insider.

Vision Pro викликає шалений ажіотаж. Ми дуже схвильовані, усі хто брав участь у демонстраціях були вражені: і преса й аналітики чи розробники.

— наполягав Тім Кук, голова Apple.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Ithillel.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Кук відмовився від коментарів щодо майбутніх прибутків щодо запуску нового продукту.

Кожна Vision Pro буде майже унікальна, принаймні Apple продаватиме гарнітуру Vision Pro за попереднім записом — щоб «‎підігнати» модель під параметри покупця.

Apple через складність конструкції вже скоротила плани з виробництва гарнітури Vision Pro у 2024 році — 400 тисяч одиниць замість очікуваного мільйона.

Є питання й щодо стартової лінійки застосунків для гарнітури Vision Pro від Apple. Проте тут є компромісне рішення — використовувати iPad-застосунки, поки більшість компаній не зроблять спеціальні версії програм для віртуальної або змішаної реальності.

Disqus Comments Loading...