Глава «Укрпошти» нецензурною лайкою пояснив клієнту, що компанія не відстежує «дешевих» відправлень

Опубликовал
Андрей Русанов

На публічне звернення клієнта «Укрпошти» у Twitter щодо посилки, яка три місяці тому загубилася десь у «надрах» поштової служби, її глава Ігор Смілянський відповідав дещо нервово, а пізніше взагалі перейшов на нецензурну лайку. З їхньої розмови також стало ясно, що «Укрпошта» приділяє посилкам та листам за найдешевшими тарифами меншу увагу, ніж це уявляють клієнти.

Користувач Twitter @crazygolub у дещо провокативній манері звернувся до Смілянського: «Сподіваюсь вам підійшов розмір футболки, яку ви доставляєте вже три місяці?». Глава компанії спочатку запропонував звертатися до технічної підтримки (за словами клієнта, його «футболили» між підтримкою та відділенням). Згодом він взяв номер відправлення та надав відповідь, яка нікому в темі не сподобалась: виявляється, «Укрпошта» не має можливості знайти листа або посилку за найдешевшим тарифом, в який не входить відстеження.

Після цього спілкування перетворилося на сварку, де обидві сторони вживали лайку. Історію можна прослідкувати за посиланням на оригінальну тему та скриншотами.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Пізніше Ігор Смілянський публічно підсумував ситуацію, його реакція також не задовольнила спільноту:

Так, інтернет – це місце, де можуть тролити та лаятися, але статус та відповідальність керівників великих компаній й інших відомих публічних осіб вимагає надзвичайної стриманості у подібних ситуаціях, через можливі іміджеві та інші наслідки. І бажано було б все ж доставляти посилки.

Джерело: Twitter

Disqus Comments Loading...