Новини Новини 28.03.2022 о 21:18 comment views icon

GlobalLogic запускає відкритий курс IT Basics для українців

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

GlobalLogic запускає відкритий курс IT Basics Course. Він покликаний допомогти тим, хто втратив можливість навчатися, отримати навички в IT й у майбутньому зробити вклад у технологічний розвиток нашої країни.

Згідно з даними Єдиної державної електронної бази з питань освіти, станом на 1 жовтня 2021 року, в Україні налічувалося понад 1 млн здобувачів вищої освіти. При цьому щороку спеціальність “комп’ютерні науки” обирало близько 50 тисяч вступників. Однак через війну в декількох регіонах України заклади вищої освіти частково призупинили свою роботу. Наразі вони мають складності з відновленням навчального процесу.

Курс IT Basics Course від GlobalLogic відкритий для всіх охочих. Навчання стартує 29 березня і проводитиметься в онлайн-режимі у вечірній час протягом 2 тижнів. Реєстрація на курс відкрита упродовж навчання. Учасники, які долучилися до навчання пізніше, зможуть отримати записи попередніх вебінарів.

Для участі у курсі потрібен девайс (ноутбук, планшет, смартфон тощо) з доступом до Інтернету та можливістю підключення до Zoom-зустрічей. Плюс, усі учасники курсу отримають доступ до записів лекцій.

Програма курсу IT Basics Course

GlobalLogic запускає відкритий курс IT Basics для українців

Розклад

GlobalLogic запускає відкритий курс IT Basics для українців

Після завершення курсу слухачі отримають онлайн сертифікат про проходження із зазначеною кількістю годин.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Таким чином, студенти вищих навчальних закладів зможуть опанувати корисні інструменти для навчання та роботи онлайн, а також дізнатися про soft skills, які необхідні для побудови успішної кар’єри в IT.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: