Рубрики НовиниWTF

Ілон Маск прийшов у штаб-квартиру Twitter з умивальником — це жарт-мем з натяком на закриття угоди

Опубликовал
Катерина Даньшина

У середу, 26 жовтня, Ілон Маск побував у штаб-квартирі Twitter – візит відбувся за два дні до ймовірного завершення угоди (якщо до 17:00 28 жовтня придбання компанії не відбудеться – суд продовжиться).

Відео візиту до офісу він опублікував у себе на сторінці в Twitter. Під час прогулянки штаб-квартирою Маск тримав у руках умивальник, а в коментарі до ролика написав: “let that sink in”. Це відсилання до популярного американського мему і натяк на те, що угода з Twitter все ж таки відбулась.

“Зустрічаю сьогодні багато крутих людей у ​​Twitter”, – написав у продовженні посту підприємець.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Також Маск змінив опис профілю – тепер там написано “головний по твітах”. Ця посада замінила попередню – “продавець парфумів”, яку мільярдер поставив на честь запуску власної лінії парфуму з “запахом підпаленого волосся”.

Представник компанії підтвердив CNBC, що Ілон справді побував в офісі Twitter. Також співробітник висловив побоювання щодо подальшої долі персоналу та компанії в цілому – раніше Маск погрожував скоротити 75% працівників. Декого з компанії тривожить думка, що після покупки Ілон може “спалити все вщент, якщо захоче”.

Згідно з електронним листом, яким поділилися репортери CNN, співробітники офісу отримали коротку інформацію про візит. Відправник, якого Bloomberg ідентифікував як директора з маркетингу Twitter Леслі Берланда, написав, що Маск в офісі цього тижня “зустрічатиметься з людьми, ходитиме коридорами та занурюватиметеся у важливу роботу, яку ви всі робите”.

В електронному листі також говорилося, що співробітники отримають повідомлення безпосередньо від Ілона у п’ятницю. Представник Twitter відмовився коментувати твіт Маска.

У мільярдера є час до п’ятниці, щоб придбати Twitter або знову зіткнутися з пропозицією постати перед судом. Компанія подала до суду на Маска, коли він спробував вийти з їхньої угоди про злиття, заявивши, що Twitter не повідомив про спам і ботів на своїй платформі, що, як стверджував мільярдер, призведе до суттєвих негативних наслідків. Компанія спростовує ці звинувачення.

Раніше Маск заявив, що таки готовий купити Twitter за попередньо встановленою ціною – 44 млрд доларів (по 54,20 долара за акцію). Представники компанії, не повіривши підприємцю на слово, наполягли, щоб розгляд справи продовжився. У результаті суддя відклала початковий судовий розгляд і дала сторонам час до 28 жовтня, щоб закрити угоду – інакше суд продовжиться, а нове засідання призначать на листопад.

Минулого тижня з’явились повідомлення, що адміністрація Байдена може перевірити дії Ілона Маска через його угоду з Twitter та заяви про Україну. Офіційним особам США не сподобалася погроза Маска припинити постачання супутникової служби Starlink в Україну і його все більш дружня позиція стосовно росії та путіна (включаючи низку постів з пропозиціями віддати Крим росії, провести референдуми на захоплених окупантами територіях та надати Україні нейтральний статус). Вони також стурбовані його планами щодо покупки Twitter із групою іноземних інвесторів.

Джерело: CBNC

Disqus Comments Loading...