Ілон Маск запропонував зробити Twitter платним для компаній та політиків

Опубликовал
Максим Григор'єв

Власник Tesla, який незабаром може стати ще й власником Twitter, заявив, що розглядає нові способи монетизації соцмережі, повідомляє Reuters. І одне із рішень – зробити її платною. Але не всім.

«Twitter завжди буде безплатним для звичайних користувачів, але можливо введемо невелику плату для комерційних/державних користувачів.

Ілон Маск

Минулого тижня Маск заявив, що розглядає способи монетизації, заодно знизивши виплати керівникам заради зменшення витрат у компанії. Мільярдер запропонував запровадити нові способи заробітку на важливих чи вірусних твітах.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Маск також вважає, що у Twitter зараз надто «нішеве» охоплення, і він хоче, щоб у соцмережі брало участь більше користувачів.

Ще перед тим, як Ілон Маск заявив про бажання зробити Twitter приватною компанією, він купив 9% акцій соцмережі, а потім запропонував внести зміни до сервісу Twitter Blue, знизивши вартість доступу, заборонивши рекламу та ввести оплату в криптовалюті Dogecoin.

Disqus Comments Loading...