iPhone 15 Pro як ігрова консоль — Resident Evil Village виглядає гідно на великому екрані [відео]

Опубликовал
Юрій Орос

Apple кілька днів тому заявила, що iPhone 15 Pro «буде найкращою ігровою консоллю». І завдяки графічному ядру в процесорі A17 Pro можна буде грати у високоякісні ігри, як от Resident Evil Village, ремейк Resident Evil 4 і Death Stranding.

Після появи відео з геймплеєм Resident Evil Village на iPhone 15 Pro, у це можна повірити з меншим ступенем скептицизму, передає The Verge. Кадри (від 13:50) опублікував користувач YouTube Vincent Zhong. Спочатку він грає у портативному режимі, одягнувши iPhone 15 Pro у накладки-геймпади. Потім автор під’єднав смартфон через порт USB-C до зовнішнього екрана, для використання у режимі домашньої консолі з підключеним DualSense.

Поки це не 100-% відповідність Xbox Series X та PS5. Роздільна здатність зафіксована на 1560 x 720 пікселів, а частота кадрів «наразі» на рівні 30 кадрів за секунду. Втім, якщо обмеження приберуть, це може зробити Apple потенційним гравцем на консольному ринку. Пристрій завжди з тобою і може відтворювати ігри рівня консолей актуального покоління. Але треба пам’ятати, що iPhone 15 Pro суттєво дорожче цих консолей, але якщо він уже є… Ще одне питання про консольний варіант використання — що робити, коли надійде дзвінок, поки iPhone під’єднано до телевізора?

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Тепер хід за Apple, якщо вона зможе переконати розробників та видавців робити порти й ексклюзиви на її платформу, то вона має перспективи на життя. Для комп’ютерів Mac компанія випустила Game Porting Tool для перенесення ігор Windows на macOS.

Disqus Comments Loading...