Рубрики Новини

Кіноадаптація Gran Turismo: Нілл Блумкамп повідомив про завершення зйомок фільму за мотивами відомої серії автосимуляторів Sony

Опубликовал
Андрей Русанов

Приблизно за три місяці після початку режисер Нілл Блумкамп офіційно оголосив про завершення знімання Gran Turismo — фільму, створеного Sony на основі популярного бренду відеоігор Polyphony Digital.

В останні тижні виробництво блокбастера було перенесено з Будапешта до Дубаю для фінальної стадії. У Instagram режисер повідомив:

«Для людини, яка любить машини так само сильно, як і я, я повинен сказати, що ніколи не думав, що зніматиму фільм, що присвячений їм. Зйомки цього фільму були чудовим досвідом завдяки неймовірному акторському складу та знімальній групі, які зробили це можливим. Тепер я лечу у Токіо, щоб почати думати про монтаж».

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація

Фільм розповідає історію англійського професійного автогонника Яна Марденборо у виконанні Арчі Мадекве, який у 2011 році у віці всього 20 років посів третє місце серед 90 000 учасників у щорічних перегонах GT, яку з 2008 по 2016 рік організовували Sony Interactive Entertainment та Nissan, щорічно надаючи учасникам з усього світу можливість перейти від віртуального водіння відомого Real Driving Simulator до управління реальним Gran Turismos.

Головні ролі у Gran Turismo виконали Девід Гарбор та Орландо Блум.

Прем’єра фільму запланована на 11 серпня 2023 року.

Джерело: BadTaste

  • Режисер Gran Turismo Нілл Блумкамп також зняв «Район №9» та «Елізіум». Ролі у Gran Turismo виконують Девід Харбор, Орландо Блум, Арчі Мадекве, Деніел Пуч, Джоша Страдоус, Даррен Барнет та Томас Кречман.
  • Створену в 1997 році Polyphony і Кадзунорі Ямауті ігрову франшизу було продано тиражем понад 85 млн копій сьогодні: найновіша частина — Gran Turismo 7, вийшла у березні для PlayStation 4 і 5.
Disqus Comments Loading...