Legion Go у всій красі — портативна консоль Lenovo матиме знімні контролери, як у Switch

Опубликовал
Вадим Карпусь

На початку місяця повідомлялося, що компанія Lenovo розробляє власну портативну ігрову консоль Legion Go, яка має скласти конкуренцію Steam Deck та Asus ROG Ally. А тепер у мережі з’явилися зображення цього пристрою.

Судячи з зображень, Lenovo Legion Go має багато спільного не тільки з Steam Deck та Asus ROG Ally, але й з Nintendo Switch. Згідно з наявною інформацією, пристрій оснащений 8-дюймовим дисплеєм та двома контролерами, схожими на Joy-Con. Вони можуть кріпитися до боків консолі або використовуватися окремо. Також передбачена широка висувна підставка, схожа на рішення у Switch OLED.

Контролери Legion Go є сумішшю плоских знімних Joy-Cons Switch і рельєфних, але прикріплених ручок Steam Deck. Схоже, що на правому контролері є одна сенсорна панель, а на задній частині цього правого контролера, мабуть, є колесо. Для порівняння, у Steam Deck сенсорні панелі є з обох боків. Оскільки контролери є знімними, передбачається, що екран ігрової консолі сенсорний.

Судячи з зображень, можна відзначити, що Lenovo не прагне зробити пристрій надзвичайно тонким. Ймовірно, це викликано використанням великої батареї, яка дозволить забезпечити більшу автономність ніж тонка консоль Asus ROG Ally.

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Також повідомляється, що ігрова консоль Lenovo Legion Go працюватиме під керуванням Windows 11, що дозволить запускати будь-які ігри для Windows, які підтримують апаратні характеристики пристрою. За чутками, в консолі використовується процесор AMD Phoenix, як і ROG Ally.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...