Новини Пристрої 17.08.2023 о 10:13 comment views icon

Legion Go у всій красі — портативна консоль Lenovo матиме знімні контролери, як у Switch

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Legion Go у всій красі — портативна консоль Lenovo матиме знімні контролери, як у Switch

На початку місяця повідомлялося, що компанія Lenovo розробляє власну портативну ігрову консоль Legion Go, яка має скласти конкуренцію Steam Deck та Asus ROG Ally. А тепер у мережі з’явилися зображення цього пристрою.

Судячи з зображень, Lenovo Legion Go має багато спільного не тільки з Steam Deck та Asus ROG Ally, але й з Nintendo Switch. Згідно з наявною інформацією, пристрій оснащений 8-дюймовим дисплеєм та двома контролерами, схожими на Joy-Con. Вони можуть кріпитися до боків консолі або використовуватися окремо. Також передбачена широка висувна підставка, схожа на рішення у Switch OLED.

Контролери Legion Go є сумішшю плоских знімних Joy-Cons Switch і рельєфних, але прикріплених ручок Steam Deck. Схоже, що на правому контролері є одна сенсорна панель, а на задній частині цього правого контролера, мабуть, є колесо. Для порівняння, у Steam Deck сенсорні панелі є з обох боків. Оскільки контролери є знімними, передбачається, що екран ігрової консолі сенсорний.

Судячи з зображень, можна відзначити, що Lenovo не прагне зробити пристрій надзвичайно тонким. Ймовірно, це викликано використанням великої батареї, яка дозволить забезпечити більшу автономність ніж тонка консоль Asus ROG Ally.

Також повідомляється, що ігрова консоль Lenovo Legion Go працюватиме під керуванням Windows 11, що дозволить запускати будь-які ігри для Windows, які підтримують апаратні характеристики пристрою. За чутками, в консолі використовується процесор AMD Phoenix, як і ROG Ally.

Джерело: The Verge

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: