«Листоноші на електробайках». Укрпошта запускає пілотний проєкт для обслуговування клієнтів у важкодоступній місцевості

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Укрпошта» запускає пілотний проєкт «Листоноші на електробайках» — ініціатива передбачає забезпечення листонош електровелосипедами українського виробництва для обслуговування клієнтів у важкодоступній місцевості. Проєкт анонсував гендиректор національного поштового оператора Ігор Смілянський, додавши, що компанія прагне «мати не лише задоволених, а ще й сучасних листонош».

Оновлено [10 березня 15:34]: Результати тендера у системі Prozorro свідчать, що «Укрпошта» купила в українського виробника «Байкбокс» 10 триколісних електровелосипедів із ящиками, п’ять двоколісних із ящиками та п’ять двоколісних із кофрами, звернуло увагу Forbes. Компанія витратила на велобайки понад 1,4 млн грн. За умовами тендера, електробайки мають бути 2023 року виробництва та поставлені не пізніше 31 травня цього року.

Гендиректор «Укрпошти» прикріпив кілька фото електричного велосипеда для проєкту у характерному яскраво-жовтому забарвленні, який оснащений двома місткими контейнерами для перевезення кореспонденції спереду та ззаду.

Очікується, що перехід листонош на електричні дво- та трьохколісні «мустанги» значно пришвидшить доставку кореспонденції серед населення сільської місцевості та віддалених населених пунктів, підвищить ефективність роботи та зарплати працівників не шляхом підвищенням тарифів чи фінансування з бюджету.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

«На них зручно долати гірські масиви Закарпаття та Франківщини та швидше рухатися довгими вулицями приватних секторів Дніпра чи Харкова. Спробуємо різні формати та моделі (2-х та 3-х-колісні), щоб вже бути впевненими, що можемо доставити швидко, зручно та с GPS-відстеженням»

Ігор Смілянський,
CEO «Укрпошта»

За задумом керівництва «Укрпошти», всім листоношам також видадуть портативні комп’ютери та POS термінали для обслуговування клієнтів. Про USB-зарядку обіцяють не забути теж.

Скільки загалом електровелосипедів планується закупити в межах ініціативи, та які саме регіони вона охопить, поки не повідомляється.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Володимир Скрипін