Рубрики НовиниІгри

Metro Awakening – VR-приквел серії Metro. Не від українських розробників та без української локалізації

Опубликовал
Вадим Карпусь

Vertigo Games у співпраці з Deep Silver анонсували Metro Awakening – приквел серії Metro. Нова гра орієнтована на платформи віртуальної реальності.

Metro Awakening описується як «цілком нова захоплююча, сюжетно-орієнтована VR-пригода». Гра вийде пізніше цього року на платформах PlayStation VR2, Meta Quest 2 та 3 та ПК VR.

«Metro Awakening, приквел від автора і творця серії Metro Дмитра Глуховського, з головою занурить гравців у нещадний постапокаліптичний світ, який поєднує в собі основні елементи серії: атмосферні дослідження, оповідання та стелс-бої», ─ заявляє Deep Silver.

Слід зазначити, що VR-гру Metro Awakening розробляє не українська 4A Games, а нідерландська Vertigo Games. Раніше вона займалася головоломками, аркадами, стратегіями, проєктами віртуальної реальності та створила такі ігри, як After the Fall, Arizona Sunshine 2, 7th Guest та ін.

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

Гра Metro Awakening вже доступна у Steam, її можна додати до списку бажаного. При цьому на сторінці гри сказано, що вона не має жодної української локалізації – ні озвучки, ні титрів, ні тексту.

«Ця історія витоків дуже важлива для мене», – сказав Дмитро Глуховський. «Таке відчуття, що ми повертаємося до основ та коріння серії – тепер на той рівень, який можуть досягти технології VR…»

Джерело: videogameschronicle

Disqus Comments Loading...