Microsoft підтвердила презентацію Surface та Windows AI — 21 березня

Опубликовал
Юрій Орос

Microsoft оголосила про онлайн-презентацію Surface, Windows та Copilot, яка відбудеться за два тижні. Захід New era of work відбудеться 21 березня. Він орієнтований на бізнес-клієнтів Microsoft, і на ньому будуть представлені нові пристрої Surface Pro 10 і Surface Laptop 6 для бізнесу, як ми повідомляли раніше цього тижня, з акцентом на майбутні покращення штучного інтелекту в Windows 11.

Комерційні версії Surface Pro 10 і Surface Laptop 6 відрізнятимуться незначними технічними характеристиками. Microsoft також запропонує споживачам OLED-дисплей на Surface Pro 10, який, як очікується, компанія покаже пізніше цією весною, повідомляє The Verge.

Новий Surface Laptop 6 може стати найцікавішим пристроєм завдяки новому дизайну, який, як повідомляється, включатиме тонші рамки дисплея, закруглені кути, тактильний тачпад, а також два порти USB-C і один USB-A. За чутками, Microsoft постачатиме моделі Surface на базі Intel Core Ultra та Snapdragon X Elite, причому моделі на базі Intel очікуються у квітні, а на базі Arm — у червні.

На сторінці березневого заходу Microsoft написано:

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

Перехід до нової ери роботи з Copilot
Тут ви можете ознайомитися з останніми новинами про масштабування ШІ у вашому середовищі за допомогою Copilot, Windows і Surface.

Microsoft також працює над новим штучним інтелектом AI Explorer для Windows 11, який має стати більш просунутою версією ШІ-асистента. Можливо і його буде анонсовано 21 березня.

Disqus Comments Loading...