monobank має вже понад 8 млн клієнтів — як зростав проєкт колишніх топменеджерів Приватбанку

Опубликовал
Володимир Скрипін

monobank перетнув позначку 8 млн клієнтів — чергову важливу віху у розвитку проєкту відзначив коротким повідомленням співзасновник та фактичний CEO компанії-розробника Fintech Band Олег Гороховський.

Позначку в 7 млн клієнтів monobank переступив на початку 2023-го, тож ще один рік і ще один мільйон клієнтів в активі чи не найпопулярнішого платіжного сервісу і за сумісництвом однієї з найбільших IT-компаній в Україні.

Вже аж 8 мільйонів клієнтів!

На честь цього бажаємо і вам, і собі продовжувати розвиток попри все, що ускладнює нам життя.

Коли переможемо і закінчиться війна, відсвяткуємо усі досягнення одним мегасвятом.

Олег Гороховський,
український бізнесмен та співзасновник Fintech Band (monobank)

Ще влітку mоnоbank обійшов «Ощадбанк» за кількістю випущених карток — за кількістю активних карток він поступається лише лідеру «ПриватБанку» (близько 26,5 млн карток).

Актуальна ключова статистика

Як зростав monobank

Щоб досягти такого результату, проєкту знадобилося трохи більше ніж 6 років (запуск застосунку відбувся 22 листопада 2017 року).

З квітня 2021 року monobank щомісяця додавав приблизно 100 тис. нових клієнтів і цей темп тримався до початку великої війни. Зараз щомісяця monobank обирають трохи більше як 80 тис. нових клієнтів. Рекорд — 33 774 нових клієнти за день тримається з вересня 2021 року, коли проводився незвичайний марафон День друзів з розіграшем призів. А рекорд швидкості приєднання нового клієнта відносно свіжий — у липні 2023-го рекордсмен зареєструвався всього 99 секунд, використовуючи застосунок «Дія», який цього тижня відзначився власним рекордом у 20+ млн активних користувачів.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

З листопада monobank тестує в беті новий дизайн — коли відбудеться загальнодоступний реліз оновленого інтерфейсу, поки невідомо.

  • monobank — картковий продукт Fintech Band і «Універсал-Банку». Першу заснували в січні 2017 року колишні топменеджери «ПриватБанку» Олег Гороховський, Дмитро Дубілет і Михайло Рогальський. Проєкт використовує для роботи банківську ліцензію Universal Bank, що входить до групи ТАС та належить українському бізнесмену Сергію Тігіпку.
Disqus Comments Loading...