Новини Україна 26.01.2024 о 18:36 comment views icon

monobank має вже понад 8 млн клієнтів — як зростав проєкт колишніх топменеджерів Приватбанку

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

monobank перетнув позначку 8 млн клієнтів — чергову важливу віху у розвитку проєкту відзначив коротким повідомленням співзасновник та фактичний CEO компанії-розробника Fintech Band Олег Гороховський.

Позначку в 7 млн клієнтів monobank переступив на початку 2023-го, тож ще один рік і ще один мільйон клієнтів в активі чи не найпопулярнішого платіжного сервісу і за сумісництвом однієї з найбільших IT-компаній в Україні.

Вже аж 8 мільйонів клієнтів!

На честь цього бажаємо і вам, і собі продовжувати розвиток попри все, що ускладнює нам життя.

Коли переможемо і закінчиться війна, відсвяткуємо усі досягнення одним мегасвятом.

Олег Гороховський,
український бізнесмен та співзасновник Fintech Band (monobank)

Ще влітку mоnоbank обійшов «Ощадбанк» за кількістю випущених карток — за кількістю активних карток він поступається лише лідеру «ПриватБанку» (близько 26,5 млн карток).

monobank має вже понад 8 млн клієнтів — як зростав проєкт колишніх топменеджерів Приватбанку
Актуальна ключова статистика

Як зростав monobank

Щоб досягти такого результату, проєкту знадобилося трохи більше ніж 6 років (запуск застосунку відбувся 22 листопада 2017 року).

monobank має вже понад 8 млн клієнтів — як зростав проєкт колишніх топменеджерів Приватбанку

З квітня 2021 року monobank щомісяця додавав приблизно 100 тис. нових клієнтів і цей темп тримався до початку великої війни. Зараз щомісяця monobank обирають трохи більше як 80 тис. нових клієнтів. Рекорд — 33 774 нових клієнти за день тримається з вересня 2021 року, коли проводився незвичайний марафон День друзів з розіграшем призів. А рекорд швидкості приєднання нового клієнта відносно свіжий — у липні 2023-го рекордсмен зареєструвався всього 99 секунд, використовуючи застосунок «Дія», який цього тижня відзначився власним рекордом у 20+ млн активних користувачів.

З листопада monobank тестує в беті новий дизайн — коли відбудеться загальнодоступний реліз оновленого інтерфейсу, поки невідомо.

  • monobank — картковий продукт Fintech Band і «Універсал-Банку». Першу заснували в січні 2017 року колишні топменеджери «ПриватБанку» Олег Гороховський, Дмитро Дубілет і Михайло Рогальський. Проєкт використовує для роботи банківську ліцензію Universal Bank, що входить до групи ТАС та належить українському бізнесмену Сергію Тігіпку.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: