Рубрики НовиниСофт

monobank за 11 днів продав військових облігацій на 500 млн гривень та анонсував відновлення кредитування в повному обсязі

Опубликовал
Володимир Скрипін

Оновлену статистику щодо реалізованих через monobank військових облігацій повідомив співзасновник проєкту Олег Гороховський.

29 квітня monobank надав своїм клієнтам можливість купувати військові облігації прямо у додатку. За неповні 5 днів клієнти купили понад 230 тисяч військових облігацій на суму близько 230 млн гривень, а станом на 10 травня (за 11 днів) ця сума збільшилася до 500 млн гривень.

Про рекордне збільшення вкладників (серед громадян та бізнесу) за весь час проведення аукціонів з продажу військових облігацій напередодні відзвітував НБУ — упродовж минулого тижня їхня кількість зросла з 11,8 тис. до 43,3 тис.

Одночасно Гороховський анонсував відновлення в повному обсязі кредитування за програмами розстрочка та «Покупка частинами». Це станеться вже на цьому тижні (конкретна дата не називається) — клієнтів, яким відновлять ліміти, отримають сповіщення у додатку.

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

«Нам треба йти уперед. Попри все, і не зупиняючись ні перед чим. Потрібно запускати економіку!

Запрошую нових партнерів до програми «Покупка частинами». Плануємо видати за цими програмами близько 10 мільярдів гривень.

Разом переможемо!
Слава Україні!»

Олег Гороховський

український бізнесмен та співзасновник monobank

  • Загалом з початку повномасштабного нападу росії Міністерство фінансів провело 27 аукціонів з продажу військових облігацій та залучило до державного бюджету понад 55,2 млрд грн, близько 144,1 млн дол. США та 176,5 млн євро.
  • Тепер обсяг вкладень українських громадян та бізнесу у військові облігації перевищує 4,6 млрд грн, 45,7 млн дол. США та 25,6 млн євро, а нерезидентів — 66,7 млн грн.
  • 9 травня 2022 року НБУ здійснив п'ятий викуп військових облігацій на суму 30 млрд грн.
Disqus Comments Loading...