Monobank запустив збір на допомогу постраждалим в Дніпрі — за донати розіграють 100 металевих карток IRON з безоплатним обслуговуванням на 2 роки

Опубликовал
Володимир Скрипін

Monobank анонсував наступний благодійний збір — цього разу це окрема благодійна «банка» для збору грошей на допомогу постраждалим сім’ям в Дніпрі. Деталі повідомив на своїх сторінках в соцмережах співзасновник необанку Олег Гороховський.

Охочі можуть задонатити на відповідну банку mono за цим посиланням — Monobank зі свого боку перерахував 5 млн гривень та, за традицією, мотивує інших активніше донатити розіграшем призів. Цього разу можна виграти одну зі 100 преміальних металевих карток IRON з безплатним обслуговуванням на 2 роки. Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно зробити донат не менше 100 гривень — відповідно, чим більше внесків по 100 грн, тим більше шансів на виграш. Також є окремий приз — за найбільший донат обіцяють прапор України за підписом Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Гроші збиратимуть до вечора 17 січня, після чого всю суму передадуть одному з фондів, що допомагатиме постраждалим у цій трагедії. Підсумки розіграшу та імена переможців повідомлять 18 січня у телеграм-каналі ОГо.

Менше ніж за годину вдалося акумулювати майже 9,3 млн гривень пожертв.

Онлайн-інтенсив "Як створити рекомендаційну модель за 2 дні" від robot_dreams.
Ви пройдете етапи вибору, навчання, оцінки рекомендаційної моделі для електронної бібліотеки та отримаєте індивідуальний фідбек від лекторки.
Приєднатись до інтенсиву

Під час масованої російської атаки на Україну 14 січня одна із ракет Х-22, запущених за допомогою дальнього бомбардувальника Ту-22М3 з району Курської області, влучила в житлових багатоквартирний будинок, повністю зруйнувавши цілий під’їзд (у ньому було 72 квартири, у яких згідно з прописками могло проживати 100-200 людей, зокрема близько 50 дітей). Рятувально-пошукова операція у Дніпрі триває вже другу добу — станом на зараз росіяни вбили 35 осіб, загиблих є двоє дітей. Також відомо про 75 поранених, зокрема 14 дітей. Ще 39 людей вдалося врятувати, а доля ще 35 мешканців будинку невідома. Наразі на місці трагедії під завалами триває пошук потерпілих.

Disqus Comments Loading...